>

Söndag

Hej, söndag idag och ännu en vecka avklarad. Den här veckan har jag bokat studentmössa, haft träningsmatch mot Rasmus lag, gått med i homeenter. Igår var jag och Sebastian och bowlade med Lisa och Christoffer på ClubS2, det var trevligt trevligt. Idag blir det att gå på Gistad marknad och efter det ska vi fira syrran som för övrigt får hem rotweilwer valpen Zacke på sin födelsedag den andre, avundsjuk är man.

Bjuder på lite bilder från gårdagen.


Lisa och Stoffe.


Jag, det ser lite halft ut men ;P
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag.

Hej hej. Idag har jag varit på stan med Erika =). Köpte två tröjor, pennor, godis, indianband och så köpte jag jeansleggingsarna från veckans 5 vill ha, det var dock inte lika fina på men jag gillade dom iallfall =).
I skolan idag har jag provat student mössor så ska nog beställa någon dag. =). Nu märks det att det är sista året. Men gud vad man längtar tills man står på flaket med mössan =). Idag har vi även gjort lite LHC intervjuer är snart klara med alla, känns gött att vi har kommit så långt. Imorn går vi till kvart i 5, usch.

Puss hej. Känner att mina inlägg blir väldigt tråkiga och kompakta, men jag skriver iallafall ;P
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Veckans plus och minus

Plus + : Att LHC gick vidare till slutspel i Nordic trophy
               Att sista året i skolvärlden har dragit igång ,okej vem är glad att börja skolan men när det är sista året vill man att det ska gå fort.
               Sommarfesten, den var rätt lyckad och prisvärd.
              
Minus - : Regn, finns inget bra med det 
                Skoskav :/
                Mitt schema, man blir aldrig nöjd
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag.

Hej. Nu sitter jag hos sebbe och gör ingenting. Han sitter och kollar på friidrott och ville inte göra mig sällskap bara för att han ville se på en som ramlat. Det låter verkligen kul. Imorgon är det skola igen, eller en lektion börjar kvart i 11 och slutar 12 det är slappt =). Idag har jag jobbat på äldreboendet och lirat linte innebandy inte på äldreboendet dock. Imorgon är det prick en vecka kvar till seriepremiären. Det ska bli najs =). Igår var jag och älskling och såg på film hos lisa med Lisa och hennes pojkvän, det var trevligt =). På lördag kanske det blir och bowla med dom, trevligt.

Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördag.

Kvällen blev kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss. På sommarfesten kände vi inte så många så det blev lite stelt, men tack linkan att du tog hand om oss;P Det var god mat och god dricka. Vi hade ju våra nollning igår med så jag och Sebastian började gå från Platens till Ljunkan i regnet och sen ringer vi Rasmus för att höra vart dom är, och då la dom tydligen ner allting pågrund av regnet. Så då fick vi vända tillbaka och gå till Platens igen blöta som höns. Det var inte så lyckat. Sen senare började ett band spela. Och metal är inte min starka sida så det gick inte att vara kvar. Så vi åkte hem med bussen kvart över tio. På busshållplatsen stod Erika och Jonas, alltid trevligt med lite sällskap hem=).
Får inte glömma att nämna att Mattias och Maria kom till Platens när bandet började spela =). Men eftersom vi gick rätt direkt så han vi inte träffa dom så länge.

Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fredag

Hej hej, ikväll blir det först platens och sen nollning =). Idag har vi bara haft projektarbete dag i skolan, känns skönt att man är igång =).

Bilder från våran nollning.


Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Torsdag.

Hej. Idag har jag gått i skolan, gått på stan med mamma och varit hos eva. På stan köpte jag block och kalender och lite behövliga saker på apoteket. Snart blir det att äta tortellini och efter det runt halv 9 närmare bestämt så blir det att se när Bolt springer 200 m :P.

Imorgon blir det som sagt platens som hela slanten. Har nog valt outfit, kolla bilderna nedan men ska ha ett par andra skor.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

=)

Min pappa har typ bästa jobbet och kommer hem med lite finfina smycken då och då =)

Det första armbandet har jag fått av honom och jag såg att det kostar runt 400 i butik, och då blev jag lite glad ;)
De andra armbandet är från snö och det fick jag av mina grannar när jag fyllde, ringen köpte jag i sthlm när jag var där på Britney konserten =DKänns som att jag börjat ta tag i mitt skrivande lite ;P
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Veckans 5 vill ha!
Ni ser ju själva. Mascaran skulle tydligen vara hur bra som helst.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag.

Hej, nu har skolan dragit igång på riktigt. Har till och med fått läxor :S. Men det är skönt att vara tillbaka till verkligheten igen. Och som sagt det är bara två terminer kvar och sen behöver jag aldrig komma tillbaka igen. Lite skönt är det.
Men på fredag blir det helkväll på stan, först White Lions sommarfest på Platens och sen nollning. Synd att det blev samma kväll :/. Men det ska nog gå att kombinera får vi hoppas.  Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. =). dricka te och se på tvn =). Puss hej

Dagens:
 

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag.

Hur kommer det sig att jag bara skriver på tisdagar? hmm. Nu har iallafall skolan börjat och jag har haft min sista riktiga sommarlovsdag, ever.Känns skönt att börja sista året. När man började i ettan tyckte man att alla treor var så stora och såg vuxna ut och så vidare, samma sak i fyran om sexorna och i sjuan om niorna. Men när man väl kommer dit själv, då känns det ingen skillnad. 
Skolan började klockan ett men jag Sebastian och Rasmus gjorde intervjuer till vårat projekt under förmiddagen så vi kom lite senare. På tal om projektet. vi ska göra en film om LHC som vi senare ska sälja och skänka pengar till WL och LHCs ungdomslag. Nu har vi gjort klart alla intervjuer med backarna, bara forward och mållvakter. Eller bara skriver jag, det är ett jävla mer jobb. Vi ska ju inte bara göra intervjuer med spelarna. Får hoppas resultatet blir som vi tänkt oss.
Nu sitter jag och läser VR och dricker te. Ska snart lägga mig ett varmt skumbad och skrubba benen =). 

Puss hej 

 
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag

Att höra truppen i högtalarna samtidigt som man känner tårarna bränna mot ögonen bara för att man vill att det ska dra igång igen , det är kärlek för mig.

Som sagt LHC gick på is idag, och nu känner man att det är nära. Idag har jag jobbat. Började vid halv 7 så ställde klockan på kvart i 5. Så ska nog snart gå upp och lägga mig:P okej inte riktigt än ;P. Tog körkort igår med. Så nu får ni se upp där ute på vägarna så att ni inte blir omkörda av mig och min lilla perchoch (peugout).


Puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)