>

söndag

hej. Har inte skrivit på hela helgen så kände mig tvungen att skriva lite. Ligger och läser om Anna anka det går väl liksom inte undvika eftersom det står om henne typ hela tiden. Tänkte även hinna läsa Aftonbladet, se ett avsnitt av house samt att titta i oriflame katalogen för 100 gången innan jag somnar. Ska ju även ha veckans + och - på söndagar. Tar det i det här inlägget istället är så jobbigt och hålla på när man skriver från mobilen. Veckans +: min lön, skapligt glad man blir när man får mer än man tänkt. Vårat badrum, det är klart nu och jag får äntligen bada och gud vad snyggt det blir. Bilder kommer. Mina nya stövlar, finns inte så mycket mer och säga mer än att jag är kär. Veckans -: blåsten, är nog inte bara jag som gått och svurit när hela ansiktet varit täckt med hår. Pucken som träffade min hälsena igår, fy fan vad ont det gör. Att idol juryn inte kan bestämma vem av Calle och piotr som ska gå vidare det måste liksom vare universums enklaste val, Calle. Det var allt för mej puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Inge bra

Ska nog inte blogga om matcherna mer. Gick varken bra för mig eller LHC. Nu sitter vi på bussen hem. En påse sura bilar har jag även hunnit mosa i mig, men nu vill jag bara hem till sängen. Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Första perioden

ser inte så jätte bra ut. Södertälje leder med 1-0. LHC gör det så svårt för sig och försöker hela tiden slå den svåraste passen. Det lyckas ju inte alltid. Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Södertälje

hej. Sitter på bussen till Södertälje. Väl framme blir det att se på hockey. Tänkte blogga om matchen i period pausarNa så om det är någon som känner att ni är lite intresserade av hockey så kan ni ju läsa.
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

torsdag

hej. Sitter på bussen till skolan nu. Lika mysigt som vanligt xP. Speciellt när man glömt hörlurarna så att man inte kan lyssna på musik. :(. Sen är det även rätt jobbigt när en som sitter i mitten av bussen pratar med chaffören. Det är även bra när det är världens minsta buss. Nu har jag klagat klart. Pusshej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Veckans bär!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Roliga fel i Twilight!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag.

Hej, onsdag idag, mitten av veckan. Skönt. Idag har vi tagit skolkort. Nästan det allra sista imorgon ska vi ta med Radio Sinus och i vår sen tar man väl med studentmössan på? Har även trippat runt på ikano lite idag med älsklingen, hade letade efter en jacka och hittade även en=). Själv köpte jag en påse sura bilar och en marabou schweiser nöt till resan imorgon. Ska nämligen till Södertälje och titta på LHC-Tälje. Får hoppas på vinst. Det gick ju inte så bra i måndags.
Ikväll blir det att skriva en olycklig dikt(svenska läxa) samt att se på Idol och äta världens godaste köttfärssås och spagetti(pappas).

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag.

Hej hej, är hos älsklingen nu. Han spelar NHL 10 och jag sitter här men ska snart gå och joina honom. LHC hade premiär igår, det gick ju inte så bra. Får hoppas det går bättre på torsdag mot Södertälje. Vi spelade även match igår, den gick inte heller någon vidare. Vi ledde med 2-0 men blev förlust med 3-5. Imorgon blir det troligtvis att träna lite efter skolan kvällen har jag inte bestämt än.

Puss Hej

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Veckans 5 vill ha!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag

Hej. Är med älsklingen nu. Vi ska snart iväg och film LHCs genrep mot Södertälje. Det är sjukt att säsongen drar igång på måndag. Men innan vi åker ska vi laga mat, sebbe kom precis in och sa att vi skulle göra wook och kyckling. Alltid lika gott =). Var och red hos Lisa igår, gick inget bra alls. Det var ju några år sen jag red.

Puss hej

Just det, jag har lite smått panik. Jag vill förändra håret klippning+färgning. Men jag vet inte om jag vill bli väldigt mörk brun. eller om jag vill göra slingor och ha bruna partier i. Någon som har ett tips.


Lite mörkare än på bilden. På bilden var det precis nyfärgat, jag vill ha typ sån färg när det börjar släppa.


Det är typ något sånt här jag har tänkt ifall jag ska göra slingor,
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

<3

Jag älskar min pojkvän,
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej

Sebastian och jag drog till gymmet ett tag. Sprang på bandet och körde lite armar. Man känner sig alltid så fräsch när man har varit på gymmet. Nu gör Sebastian mat och jag sitter här( det är alltid han som får göra maten, känner mig lite taskig faktiskt). Om 20 minuter blir det att titta på idol, det är jag väl inte ensam om?



Två toppar från Adidas man gärna skulle träna i!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Veckans Bär!



Lite lika är dom allt ;P
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Zacke!


Bilderna är någon vecka gammal, han är lite större nu :P
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag.

Hej, sitter i skolan nu. Det brann här imorse vid 5 tiden. Luktar lite bränt och sådär. Men vi dör inte iallafall. De testade brandlarmet förut också, så lite tinnituss har man fått också. Hann inte skriva ner något igår, hade fullt upp hela dagen. Åkte till Norrköping för att hjälpa pappa med en sak, hann även hälsa på världens sötaste Zacke. På kvällen, 20 över 9 närmare bestämt så hade vi match. Vi vann med 9-2, skönt att vi också får vinna med stor vinst ibland. Blev ett mål och en assist för min del. Puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej

Just nu gör jag ingenting. Sitter bara och längtar efter att få lägga mig i ett bad. Men just nu går det inte eftersom vi håller på att göra om vårat badrum. Det blir klart om någon vecka. Och då ska jag bo i badkaret. Tittade på Top Model förut och låg på spikmattan ett tag. Blir nog att sova snart, skola imorgon.

Lite coola badkar,

Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Veckans plus och minus

Plus +  Ullared
            Tjejkvällen hos Josses syrra
            Gårdagen

Minus - Förlusten igår
             RomoCola
             Snus
                
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördag

Hej, sitter hos sebbe nu. Snart kommer daniel, Lisa och Stoffa. Vi ska ha grill kväll, najs. Spelade match idag och den behöver ni inte få veta något om ;P.
Igår var jag på bio med älsklingen och mor och far, såg Beck. Den var faktiskt jävligt bra ( eller vad brukar inte Beck filmer vara?) och den förstörde inte Beck som jag var rädd att den skulle göra.


Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fredag

Redo för Gymmet!

Efter gymmet blir det att gå ut och äta med Sebastian och Mamma och Pappa, efter det blir det Beck-i stormens öga. Mysig kväll jag har framför mig =)
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Torsdag

Hej hej, är hos älsklingen nu och gör typ ingenting. Rasmus var här förut och åt=). Vi tittade på segermyr och hip hip, eller de tittade på hip hip och jag låg och sov. :P . Ikväll blir det att titta på idol=). Imorgon kväll blir det troligtvis bio med mamma pappa och Sebastian, trevligt. Blir att se Beck i såfall någon som sett den?

Puss Hej

Bjuder på en väldigt gammal fjortis bild;P
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag 09.09.09

Hej, har varit och gymmat idag. Känns bra att komma igång igen. Har inte skrivit på ett tag. I lördags hade vi match, vi vann med 3-2 sista målet kom när klockan stod på 0.00 det var glädje. På kvällen var vi och grillade hemma hos daniel med Lisa,Stoffa,Tobbe och så sebastian jag och Daniel. Det var trevligt. PÅ måndagen blev det att åka till Ullared med samma gäng -tobbe. Hittade lite grunkor. Bla två par jeans leggings för 99:- styck, det är ju inte farligt. Blev lite små saker också. Igår var jag och tittade på idol med tjejerna, det var trevligt =).

Hejdå

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Tisdag.

Hej hej, hade premiär match i korpen igår. Gick inte som förväntat, förlorade med 7-1 men vi kämpade på bra. Nu är jag med Sebastian han ser på tvn och jag läser VR eller just nu är det han som läser ;P. Har ingen skrivlust just nu men fick ner lite iallafall :P

Bilderna är från när vi intervjuade Sanna på rörligbild.

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)