>

Söndag

hejhej, har så mkt med nolle-p nu så har inte tid med att sitta vid datorn. 
 
Slängde ihop en ring precis, vad tycks?

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag

Hej, idag blir munchen hoben för hela slanten :). Idag har jag haft första seminariumet, det gick bra :). Imorgon har vi två föreläsningar, på kvällen vankas skytte-c.
På lördag blir det kräftskiva med familjen :).

Pusshej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag

hej. Nolle-p är i full gång. Idag är det ärtor och punch, vilket jag hoppar. Men imorgon är det munchen hoben, en stor ökfest. Imorgon har vi även seminarium. Måste bara säga att jag verkligen känner att jag har gjort rätt val. Idag köpte jag även mitt första märke, nu är det bara overallen som fattas :).

Ikväll blir det hockey :).

Puss hej

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Måndag, första dagen.

Hej, idag är det som sagt första dagen på universitetet, eller vi ska inte vara där så mkt. Men ändå :P. Ska snart åka till stan och fika med ida. Vid 9 börjar inskrivningen, och sen drar allt igång. Får se när jag kommer hem ikväll.

Puss hej.

Är det någon som vill hjälpa mig med min header?


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Allvaret..

Imorgon börjar jag universitetet. Lärarlinjen- grundskolans tidigare år. Helt sjuk. De två första veckorna blir två av de bästa i mitt liv :) Idag var enda dagen på mitt sommarlovet. Eller jag jobbade sista dagen igår och börjar skolan imorgon, så jag var alltså ledig idag :). Det firades med att åka till farfar, efter det blev det att ge sig ut i svampskogen. Dagen slutade med smörstekta kantareller på smörgås. Smarrigt :)

Bäst just nu ...

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

slutet på vår film...

studenten i bilder del 1.



Saknar allt som har med studentveckan att göra. Mp3Sp <3

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

lördag.

hej. Sitter på station i Norrköping och väntar på att klockan ska gå. Börjar om sisådär 45 minuter. När jag kommer hem blir det först ett rejält träningspass mellan linghem och gistad. Efter det blir det mysig hemma kväll hemma hos Sebastian.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

En ny värld....

Om lite mer en vecka så börjar jag universitetet, den 23 om jag ska vara exakt. Det känns sjukt, jag och universitet liksom. När blev jag så stor? allt går så jäkla fort. De två första veckorna kommer nog vara bland de bästa i mitt liv, nolle-p. Det är då man får lära känna nya människor, bekanta sig med nya lokaler, nya lärare. En ny värld. 
Till en början hade jag avrese datum till USA den 13 september där jag skulle jobba som au pair. Men det blev ändrat, helt ändrat. Jag ville det bara ytligt, kände innerst inne att jag aldrig skulle klara att lämna min älskade familj och framför allt min underbara pojkvän som alltid ställer upp för mig, i ett år, i 365 dagar. Skulle aldrig klara det. ALDRIG. I höst ska även min syster få barn, en stor sak man inte får missa. Jag ska alltså bli moster i december. :).


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag.

Har varit ledig idag. Den har spenderats att bara vara hemma och titta på greys, älskade greys anatomy. Har även varit och lunchat med mamma och pappa i ekholmen centrum. Trevligt. Även städat rummet lite. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, imorgon är det jobb från 8-17.

Pusshej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

onsdag.

hej. ligger fortfarande kvar i sängen, ska snart ta tag i livet och gå ner och äta frukost. Idag blir det att jobba från halv tolv till stägning. Imorgon är jag iaf ledig och hur underbartr är inte det? Blir att bara vara hemma och ta det lugnt. 

En bild på yttligare två köp från stockholm. :) 
 
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag

Hej. Har jobbat idag, ovanligt. Blir jobb imorgon också, men då börjar jag inte förräns halv tolv så då får jag sova ut lite :). Nu blir det att se på greys anatomy . Det finns inget bättre :)

Tittade på allsång på skansen och upptäckte denna härliga människa på bilden nedanför. Hur go som helst :)



Jerry Williams, så himla härlig på sen alltså och runt 70. Underbart :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Looki looki, look a like

De här två paren fick jag för under 500. Helt okej :)
Älskar det till vänster, kopier utav de populära acne skorna.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Måndag

skrev inget igår, fanns inte tid och ork. Efter två heldagar i storstaden var jag rätt mör, sen skulle jag upp och jobba tidigt på söndagen. I stockholm hade vi riktigt trevligt. Åt på restaurang, gjorde söder, shoppade i sommarens värsta regn. Blev inget sommarkrysset dock som vi planerat i början, vi tyckte inte vädret tillät det. Så vi åkte hem istället. Men trevligt hade vi som sagt. Älskar dig mamma, trots att jag inte alltid visar det <3

Bilder från Stockholm.



Jag på ett jätte mysigt café uppe på söder. Ni ser ju utsikten i bakgrunden.
Det låg precis mittemot grönalund.




Min älskade mamma i väntan på bord på den mysiga restaurangen.

Mamma inne på restaurangen. Ni ser ju hur det ser ut, helt underbart. Det kändes som att man var i thailand med god mat och allt :). Vet inte om det syns så bra men bakom mamma är en tuktuk och i den satt det några och åt, fanns även bungalows. Riktigt coolt. Min bror har även ätit här förut och då började det åska och blixtra, något vi missade dock. Rekomenderar restaurangen starkt, ett måste för alla som ska till stockholm.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördag

hej, hemkommen från stockholm orkar inte skriva mer nu, skriver imorgon.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

fredag. I Stockholm

hej. Just nu ligger jag på hotell rummet och ser på tv. Lagom slappt sådär. Idag har vi gjort södermalm och ätit på en jätte mysig thairestaurang. Imorgon blir det shopping som avslutas med grönalund och sommarkrysset på kvällen :) bilder kommer
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

torsdag.

idag var en sådan där dag då man bara ville ligga kvar i sängen. Ligga och drömma och vara långt ifrån alarmets gällda tjut eka i huvudet. Istället sitter jag nu på tåget och är påväg till Norrköping och jobbet.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej hej

Hittade lite små saker på marknaden :). Efter jag kom hem så åkte jag och pappa och slog lite på rangen, efter det puttade vi lite. Det är golf jag pratar om alltså. Just nu ligger jag i sängen och måste sova, jobb imorgon så blir att gå upp tidigt. Men när klockan slår 17.00 imorgon så är jag ledig fram till söndag. Skönt. På fredag och lördag blir det stockholm för hela slanten. Underbart.

Pusshej, nu blir det greys fram till john blunder kommer och ger mig min skönhets sömn ;)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ny mascara...

Fick med en mascara i nya nr av vecko revyn. Min första produkt från face. Den verkar vara riktigt bra ;)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag, ledig

hej, just nu gör jag mig iordning till jag och lisa ska på marknad. Mys.

Puss ;)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Helt galet...

Kan inte fatta att jag och sebastian fått uppleva en sådan här grej. Förra våren var vi på galapermiären (läs gala) av män som hatar kvinnor uppe i stockholm. Sen blev det efterfest med massor kändisar :)



Bara några av kändisarna vi såg :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Headache..

Usch har världens huvudvärk nu. Inte kul. Jag som tänkte njuta av att jag är ledig imorgon, men när man har ett huvud som håller på att sprängas är det svårt. :/. Just nu ligger jag i sängen och tittar på greys, underbara greys anatomy. Någon mer som älskar denna underbara serien? Idag har jag jobbat, kom några minuter försent eftersom jag duktig som jag är tittade fel på tåget. Tågresorna mellan Linköping och Norrköping blir lite roligare när man har en bra bok att läsa, det gör så mycket :). Elsas mode är verkligen en bok att rekomendera. Imorgon blir det som sagt skänninge marken.

Tråkigt inlägg utan bild. sorry.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag..

Gick upp för en liten stund sen, idag blir det att jobba. Men imorgon är jag ledig :). Dagen igår bestod av jobb, hockey och elsas mode.


Ny färgat hår :) är jätte nöjd.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Elsas mode..

Köpte Sofie Farhmans debut roman på pressbyrån vid station i Norrköping. Började läsa det direkt i väntan på tåget och är fast. Direkt när jag kom hem la jag mig i badet och fortsatte läsa :). En bok att rekomendera.



Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

söndag

är påväg till jobbet nu. När jag slutar vid tre tänkte jag lägga in bilder ifrån studentveckan som jag vill göra tusen gånger om :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)