>

Golf! As usual ;)

Hej, ska snart bege mig mot golfbanan för att gå nio hål :) hoppas det går bättre idag än vad det gjorde igår på 18 hålsrundan ;)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Pappa-dotter förmiddag!

Hej, idag har jag umgåtts med min kära far. Vi började med att åka ut till tonkin som är en golfbutik, där var det golfmässa så vi var med i en puttävling där. Köpte även några rosa bollar och en chipp. Vi åkte sedan och åt lunch på mc donalds . Det var hundra år sen jag åt där så det smakade bra även att det inte är det nyttigaste. Vi åkte sedan till landeryds gk där det var landeryds dagen. Där fick vi testa att köra segway, det var verkligen as kul! Jag hann även med att köpa ett par golfskor :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag!

Hej, idag har jag jobbat i en 3a. Det gick bra , lite pratigt dock men det får man räkna med som vikarie. Vet själv hur man var varje gång man hade vikarie under sin egen skoltid ;) Efter jobbet cyklade jag hem till mamma där min systerdotter Isabelle också var. Spenderade hela eftermiddagen där. Nu ligger jag hemma i soffan och tittar på sjukhuset!

Pusshej

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Grekiskabiffar!

Jag gjorde grekiskabiffar, de blev jätte goda. Kanske kunde ha kryddat de lite mer. Till biffarna åt jag sallad och tzatsiki. Inga kolhydrater alltså :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1106688/images/2012/pic_199902890.jpg" class="image">

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fundering

Ibland när man är i affären brukar man kunna gissa vad folk ska äta, undra om
Kassörskan kunde gissa vad jag ska äta till lunch ? Vad tror ni?

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag!

Tjo, idag är jag ledig från skolan , men har lite och läsa som jag snart ska ta tag i. I eftermiddag ska jag och älskling åka och fira hans mammas man, innan det ska vi en sväng till Sebastians farmor och farfar.

Bilden är på big brother huset .

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej!

Hej, idag har jag haft vårkänslor. När jag var på golfbanan förut var det nästan så att man fick ta av sig tröjan. Jag Sebastian och Stefan gick en runda på korthålet. Det gick sämst för mig.

Tidigare idag var jag i skolan och tentapluggade med tjejerna, nu känns det som att man har lite grepp om tentan iallafall :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Kycklingsallad!

Hej, sitter och tittar på bb nu. Ska snart gå och lägga mig, blir att gå upp tidigt imorgon då jag ska vicka i en etta :)

Till kvällsmat gjorde jag en underbart god kycklingsallad. Gjorde egna vitlökskrutonger som blev helt underbara. Har även fått en crush på fetaost så det fick en självklar plats på tallriken !

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Världens sötaste cupcakes!

På lakritsfestivalen igår sålde de världens sötaste cupcakes! De var jätte små och söta, svårt att se på bilden hur små de var! Men om ni tänker er att det lilla paketet är lika stor som en pralin så kanske ni kan få en bild över hur små de var !

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

El Classico!

Sitter och små tittar på el classico som började precis. Kom hem för en timme sedan, har hunnit ta ett bad men nu har jag äntligen krypit upp i soffan. Är väldigt trött, inte visste jag att man blev trött av att äta lakrits, hehe.
På första bilden från förra inlägget så ser man de som vann årets lakrits, svenska folket har fått rösta på det lakrits som de gillar bäst. Vinnare blev det danska Lakrids A, den bestod av en kärna som var i lakrits som sedan var täck av mjölkchoklad rullad i lakritspulver. Riktigt god.
Innan vi rullade hem från Stockholm så passade vi på att åka förbi Big Brother huset(mina önskemål) och kolla hur det ser ut. Jag var i helt exktas, ibland kan man ju fråga sig om man är normal ;P
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Påväg hem!

Hej, sitter just nu i bilen påväg hem. Har haft en jättetrevlig dag i Stockholm som innehöll väldigt mycket lakrits. Fanns tom lakritsschampo och lakritsöl. Nu har vi en hel påse full med lakrits :) Efter festivalen åkte vi in till stan och käkade , blev thai :) !

 

 

 

 

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Stockholm !

Hej, sitter just nu i bilen påväg till huvudstaden . Jag, älskling , mamma och pappa ska på lakritsfestival på Münchenbryggeriet. Spännande !

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fredag!

Hej, äntligen fredag! Har en rolig helg som väntar. Snart ska jag och älskling på middag hos Lisa och Stoffa. Imorgon blir det lakritsfestival i huvudstaden med Sebastian och mamma och pappa. Sen på söndag blir det troligen en 18 hålsrunda golf med mamma och pappa, om vädret tillåter vill säga !

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Toadörren!

Måste bara visa vad Sebastian budade hem på tradera och som sitter på vår toalettdörr nu!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Beach!

Hej , just nu har jag tagit en paus från pluggandet och tittar på film . Idag blev det Beach mer Leonard di caprio som utspelar sig i Thailand! Har sett den förut med det var för flera år sen så tyckte att det var dags igen, den är helt ok :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Film!

Hej, det gick inte alls bra för mig på golfbanan idag. Men för Sebastian gick det bättre :) Vi har precis käkat, tonfiskrisotto stod på menyn. Nu sitter vi och kollar på film, upptäckte att vi hade Canal + play där det finns massa filmer . Vi valde att se "en galen natt" den har inte gjort oss besvikna än iallafall :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tjo!

Sitter just nu i bilen utanför älsklings jobb och väntar på att han ska sluta, sen blir det raka vägen mot golfbanan :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag!

Hej , ligger just nu i soffan och kikar på gårdagens avsnitt av Big Brother. Ska snart fortsätta att läsa kurslitteratur :/ Vid två ska jag hämta älskling på hans jobb och sedan blir det att spela golf :D

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Golf !

Hej, just nu ligger jag och kikar lite på hockey. Dagen har idag bestått av att läsa massa kurslitteratur, inte det roligaste precis. Men på eftermiddagen blev att spela lite golf. Sebastian och Stefan skulle på golfkurs så då passade jag på att gå en runda på korthålet! Det gick sådär . Morgondagen kommer se ungefär likadan ut!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Cupmatch !

Hej, ska snart bege mig till collegium för att köra match i innebandy. Det är semi final i kropp cupen så det gäller att vi vinner så att vi går till final. Det skulle vara roligt!

Efter matchen blir det att skynda mig hem för att se Alcatraz. Så himla bra serie :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Världens största sko!

Haha, kolla vad jag hittade i en butik som jag och mamma var inne i! Storlek 50, hur sjukt? Undra hur många det är som har så stora fötter, och undra hur störa världens största fötter är, något att kolla upp kanske!


Nu sitter vi utanför Sebastians jobb och väntar på att han ska komma, sen blir det att åka till min kusin och hennes tre bäbisar!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Resedrömmar!

Hur underbart vore det inte att få vara resereporter för solresor i Kroatien?
Gå in och sök ---->http://www.solresor.se/resereporter
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej igen.

Hej, tänkte att jag skulle börja skriva här igen. Mest för min egen skull, det är så roligt att gå tillbaka och läsa. I fredags hade vi inflyttningsfest. Den blev riktigt lyckad, hoppas alla våra gäster hade det lika roligt som oss :) Igår blev det att ta det lugnt, på kvällen blev det grillat och film med Sebastian,Stefan och Johan. Filmen vi såg var clash of the titans, helt ok film fast vi blev grymt besviken på 3D effekterna. Idag lirade vi 4 golf. Körde landeryds korthål, jag förlorade :/

Nu ska jag se vidare på Big Brother !



Blandade bilder från fredags. På första bilden är det mina cupcakes som var i smakerna choklad/choklad, vanilj/hallon och citron/saltlakrits.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)