>

att förtränga.....

vet inte hur mycket jag ska dela med mig om mitt liv här i bloggen. Men skulle bara ville skriva av mig. Men bloggen är nog inte det bästa sättet. Men jag har bilder som finns kvar från en händelse förra året. Jag har inte riktigt bearbetat de. De har alltid funnits där trots att jag inte tänker på dem. Men förra veckan på en lektion revs muren som skulle hålla bilderna instängda. Orkar inte skriva mer nu. sitter på bussen hem från Stockholm. Dagen har varit rolig. Har varit på Petra mede show samt cosmonova. nu sitter jag i bussen påväg hem och lyssnar på Lars. pusshej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag

Hej. Söndag idag och slutet på den tuffa veckan. Veckan jag har framför mig är fulla med nöjen. Först på tisdag blir det sthlm med skolan och petra mede show samt cosmonova. På onsdag har jag oriflame party. På torsdag är det ingen speciellt men på fredag bär det av mot ULLARED =). Och på kvällen blir det valborg firande. Helgen fortsätter på grillning på lördag. På söndag är inget planerat.
Idag har jag varit barnvakt åt mina grannar =). Har även varit duktigt och varit ute och sprungit, det är inte varje dag ni. Ikväll blir det bara att ta det lugnt =). Som sagt ny skolvecka imorgon.

Just det imorgon ska jag troligtvis vara med carro och hon ska hjälpa mig med photoshop till vår dator =)

Pusshej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fredag

Hej, efter en natt på vildmarkshotellet och varit barnvakt åt två busiga tvillingar samt deras bror så går jag i ide.

Ikväll blir det att filma en musikal och efter det blir det att sova. Är hur trött som helst.

Puss hej

En gorilla från igår ;)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

idag har jag....

Åkt buss, sett livslevande tigrar, inte ridit kamel men sett på när andra gjort det, trott för ett tag att jag varit på Antarktis, frysit fötterna av mig, blivit attackerad av en apa han försökte kasta en sallad på oss, varit på spa, ätit oxfile och mycket mer ;) jag har iallafall haft en toppendag här på Kolmården och vildmarkshotellet. Hoppas ni haft en bra dag :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag

Hej, ska snart åka till skolan. Bussen till Kolmården rullar vid 8. Idag blir det en heldag på Kolmården och som avslutas med vildmarkshotellet. De ska bli najs =).

Kort tråkigt inlägg ;), pusshej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ett misslyckande.....

Rubriken stämmer rätt bra in..

För er som inte ser vad det är så ska det föreställa pannkakor. Blev dock inte som vi hade tänkt oss :S. Jag brukar inte vara såhär dålig på att göra pannkakor i vanliga fall. Men idag ville sig det inte. Vi lyckades inte få en enda pannkaka som såg ut som en pannkaka ;P Men vem har sagt att de ska vara runda ;), de kan ju lika gärna ligga i en stor klump. Lika gott ändå ;)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag

Hej, kom precis hem från statshuset. Sebastian och jag har varit och filmat och tagit kort. Var väl inte så ansträngadnde. Sen tog vi oss friheten att ta cappucino och choklad från deras kaffe automat=). Men varken jag eller sebastian var så duktiga att gå med de, så mina byxor och jacka blev lite smutsiga. Ikväll ska vi filma i skolan. Imorgon blir det kolmården och vildmarkshotellet. =). Det ska bli najs.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

........

Jobbigt när man minns saker, saker som man bara vill glömma. Som man inte bearbetat eftersom det inte blev som hon hoppats. Vilket vi är väldigt glada för



älskar dig<3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Halsband till Mozart..

Är med i en tävling där man kan vinna katthalsbandet här nedan, jag vet en katt som skulle passa bra i den =)

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Åttlingar i smycken...




Vilka skulle ni vilja fylla upp erat smyckeskrin med?

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag.

Hej, tisdag idag och det betyder att jag endast har två lektioner =). Skönt. Ska snart bege mig till de, hade tänkt vara duktig och cyklat men blev inte så. Så jag får ta bussen och cykla någon annan dag =). Perfekt med lite vardagsmotion. Efter skolan blir det att åka hem och ta det lugnt.

Puss hej

Diademet jag har med den vita blomman köpte jag igår på hm för 10:-. Bra köp =)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej.

Hej. Idag har jag umgåtts med Carro =). Vi såg på good luck chuck och åt glass. Det tog ett tag innan vi bestämde vilken glass vi skulle köpa, men efter besök i två butiker bestämde vi oss tillslut för sias-knäck. Riktigt god =). Men jag har ännu ínte köpt årets förstå pinn,kul-mjukglass. Det får ske snart. Nej nu ska jag krypa ner i soffan och titta på tv. Blir det svenska hollywood fruar mån tro?

Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Måndag

hej, sitter i skolan nu. Vi har multimedia. Kommer ingenstans, får ta mig i kragen och börja jobba. Efter skolan blir det att gå en kortis till hm, efter det blir det att ta bussen hem till mig tillsammans med Carro =). Vi ska fika och se på en film. Trevligt trevligt. Nu måste jag jobba på, puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej, bra blogg ;P

Tips till en bra blogg =) JLlicious.blogg.se gå in och kika



Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag

hej, idag har jag varit i Norrköping hos emma och daniel, det var trevligt =). Har även varit på Josefinas dansuppvisning, den var hur bra som helst. Nu gör jag inget, ska snart titta klart på luftslottet som sprängdes =) det slutade för spännande igår ;P
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Lördag.

Hej. Lördag idag, skönt. Idag har vi varit och ätit hos Sebastians farmor och farfar =). Igår fick jag reda på att jag blivit antagen till cultural care, så nu ligger jag i systemet och kan bli matchad vilken dag som helst =)

Igår var vi som sagt på irrlänsk afton. Det var trevligt, god mat och bra musik =)

gårdagen i bilder.

Pappa kom visst inte med på någon bild, men har var också med =)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Mozart efter sin tvätt....


Världens bästa Mozart <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej hej

Hej. Sitter hemma nu. Kom hem för någon timme sen. Jag och Sebastian har ätit hamburgare, bra att han åt två och en halv medan jag in ens hade ätit upp min första. Jobbigt att äta sakta ibland.
Nu ska vi sitta och slappa lite innan det blir att göra sig iordning för kvällen. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig än, men det ger sig.

I våran soffa just nu: I ena hörnet sitter Sebastian och lirar tv-spel(såklart) i andra hörnet som inte syns sitter jag vid datorn, och i mitten sitterMozart bäbisen och hets rengör sig. Men han ska väl vara fin han med. ;P


Vi hade endast en lektion idag, och det var nk. Skönt att ha korta dagar på fredagar. Fixade lite ärenden på stan efter skolan, köpte bla biljett till Josefinas dansuppvisning på söndag =)


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

På tal om annat....

Pratade lite med Carro igår, så vi bestämde att hon kanske skulle hjälpa mig med en ny header. Så snart blir det en ny design på denna tråkiga blogg ;P
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fredag.

Hej, hammnade här en stund innan skolan, vi börjar 10.15 så bussen går 09.08. Innan lektionen tänkte jag ta mig till syon och prata lite om framtiden efter USA. Så får hoppas han är där och har tid, börjar får lite panik pga mitt ig i engelska. Har knappt bara en månad på mig och fixa det. Men det ska jag försöka lösa.
Efter skolan blir det att fixa lite ärenden på stan, sen blir det att åka hem och ikväll blir det som sagt irrlänsk afton =)

Puss hej

<3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag

Hej, idag tog vi i klassen en fika efter skolan och planerade lite inför student veckan som det inte är långt kvar till nu. Veckan blev fullbokad med allt från grillning till pyntning av flaket. Vi satt på steves utesevering och det känns verkligen att våren hittat hit till Linköping =). Imorgon blir det en lektion och på kvällen blir det irlänsk afton med familj+respektive samt mormor och morfar, det ska bli trevligt =).



Bilder från dagen.

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Studenten närmar sig...

Hej, sitter hos Sebastian nu tillsammans med han och Rasmus. Är sjuk så var hemma från skolan idag men åkte in en stund för att hjälpa till med vår studentskylt. Alla i klassen blev nöjda till max, att även våran mentor tyckte att våran var den snyggaste han sett på de 10 senaste året var ju roligt att höra =) Imorgon blir det ha opponering efter det blir det att gå till arbetsförmedling. Efter arbetsförmedlingen ska klassen sätta sig på något fik och börja planera student veckan. De närmar sig nu. Det är råder student yra i MP3SP nu =). Men det är ju mindre än 2 månader kvar, och det är inte långt alls.

Puss hej


Vad tycks?
Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

Hej

Hej. Söndag idag, imorgon börjar skolan igen efter ett skönt lov. Lovet har gått lika snabbt som alla andra lov och man har inte hunnit med allt man planerat. Idag har min bror hjälpt mig med bilen, torkar motorn är sönder så måste åka till skroten och leta, samt att jag måste köpa nya sommar däck. Resten av dagen har jag bara suttit här, trots att jag är tvungen och plugga. Men fick sånt stark sug inför ett år som au pair så har läst massor au pair bloggar i ungefär två timmar =).


Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)