>

Ny lackade naglar...

Gjorde om naglarna igår pga att jag rev av allt nagellack på vägen hem från Göteborg. Inte bra..

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej

Hej, ska snart iväg och spela match =). Efter matchen blir det att passa wille och se på hockey, pappa ska passa wille tills jag kommer hem men han är på lasarettet nu och gör hjärt röntgen pga att han fick en rejäl stöt när de var borta. Mammas säng lampa hade tydligen blivit strömförande, läskigt. Men ekg visade inget fel, så får hoppas inte hjärtröntgen gör det heller. Av mamma och pappa fick jag två par converse skor, ett par rosa som ser ut att verkligen vara riktiga all star. Sen ett par svarta, men på de står det all stay. Men shit the same. Vad spelar det för roll om man har märke eller inte.
I skolan idag har vi stått och raggat tävlande till våran tävling på vägen, vi fick några deltagare men vi måste få fler. Vi drar igång veckan efter lovet.
Imorgon och på fredag blir det att jobba heldag, skönt att tjäna lite pengar. Känns som att det behövs nu.¨

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

hej

sitter i bussen hem från Göteborg nu. Blev förlust så blir en lång och jobbig resa hem. Säger inget mer än att det var en orättvis förlust och att Engstrand storspelade.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej,

Blir nog Göteborg imorgon iallafall...
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

USA ansökningarna

Hej, sitter och fyller i au pair ansökningarna till USA nu. Har nästan bara det privata mejlet och fotokollaget kvar. Sen är det referenserna också. Ska försöka hinna klart med allt den här veckan så att jag kan skicka in den =). Ibland kommer dagar då man längtar hur mycket som helst, idag är en sådan dag =).

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Hej

Det var ett tag sen jag skrev. Kommer inte ihåg allt som hänt sen senast. Men det jag kan nämna är att slutspelet i hockey dragit igång. LHC har Frölunda, just nu står det 1-1 i matcher. Lhc har bortaplan imorgon, funderar på att åka med men har inte bestämt mig än. Plånboken tillåter det inte :/.


Slutspels lackad såklart ;)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)