>

Fredag

Hej, den här dagen har varit sådär. Den började med att vi inte vann prao platserna på teknomedia, tyvär. Sedan hade vi världens längsta håltimme innan IV valet. Fick iallafall MVG i frisör, så det är ju positivt. När IV valet var slut 5 minuter efter den startat så blev det att gå till squash hallen och vänta på Sebastian som hade idrotts lektion där. Efter det så tog vi 11 till resecentrum och tänkte att vi skulle sitta kvar och ta den till Tallboda, men den bytte och blev 13 istället. Vi märkte det försent och fick gå av vid stora torget. Nu är vi äntligen hemma, sebbe lirar tv spel och jag sitter här och kikar på olika bloggar. Ikväll blir det att lira gubbandy, skönt och röra lite på sig =)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

hej,

Hej. Ska snart iväg och lira innebandy med grabbarna =). Efter det blir det att åka hem och se på OS. Märkte även att mitt rum måste få sig en rejäl omgång, det börjar se ut som vanligt.Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag, snart helg och lov =)

Hej, idag är det torsdag, det betyder snart helg och lov. Skönt att få lite ledigt och kunna sova lite :P. På lovet ska jag vara barnvakt åt två busiga tvillingar. Måste samla lite timmar till min framtida USA resa. Just nu sitter jag hos Sebastian, vi ska snart ta bussen till skolan. Första lektionen består av Naturkunskap, efter det har vi "tv". Skön dag trots att vi slutar runt fyra tiden. Ikväll blir det att spela innebandy och se på OS.

Fick final destination i 3D av Sebastian i alla hjärtans dag present, så på lördag blir det upp till bevis ifall det funkar.

Puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fredag

Hej, sitter hos älskling nu. Han gör mat och jag sitter här, som vanligt. Idag har jag bara haft en lektion efter det blev det att gå lite på stan och kika. Åt även lunch med min kära mor, biffstek,pepparsås och potatisgratäng. Det var lika gott som det låter =). Efter maten blev det att gå och köpa alla hjärtans dag present till Sebastian. Hoppas han blir glad för de jag hittade. Sedan blev det att ta bussen hit till Gistad, och det är där jag sitter nu.

Puss Hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Alla hjärtansdag panik,

         Vs                     
    


Vad ska man köpa som alla hjärtansdag present? Har ingen aning om vad jag ska köpa till Sebastian. Pluttigull eller något seriöst. Ska på stan och leta imorgon, får se vad jag hittar.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag

Hej hej. Har precis framkallat lite bilder, får se när de kommer på posten =). Idag har det varit lugnt i skolan. Först hade NK B i en timme och efter det blev det ett studiebesök på corren. Kom hem ungefär vid två och då blev det att ta ett bad. Nu gör jag ingenting tänkte kika efter lite jobba, känns som att jag är i stort behov av pengar just nu.

Triss i Sara med nya tröjan som jag köpte igår.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag

Hej hej. Sitter i min brors lägenhet nu igen, Sebastian gör maten och jag sitter och förbannas över att inte femman funkar av någon konstig anledning. Skulle ju ha sett vinterspelen men nu får jag se lyxfällan istället. Men det är ju inte full skam det heller. Vi kom precis hem från collegium, sebbe har kört match. De vann med 4-2 så nu är de klara för div 2 i korpen herrar. Grattis grabbar =)
Idag har jag varit på stan med Fija. Vi hade det trevlig, det känns bra att vi ska försöka ta upp kontakten igen. På stan hittade jag en kjol och en topp.Gammal bild från då jag var ljusare i håret. Saknar längden.
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Hej

Hello, sitter i min brors lägenhet nu. Sebastian lirar tv-spel och jag sitter och läser massor olika bloggar. Vi ska snart ta en promenad bort till ica och köpa frimärken till mina paket som jag sålt på tradera. 
Imorgon blir det att gå på stan men Sophia, det ska bli trevligt. Var ju ett tag sen, alldeles för länge sen. Kan inte äns minnas när senast var. Kommer iallafall att vi var ute i sommras, tror det var senast vi ens pratade. :/ Hoppas vi får upp den kontakten vi hade förut. Saknar dig <3

Mattias och Marias katter:


1. Smulan, den minsta av de små liven, är bara något år. Busa lite med henne förut, hon hoppade typ en meter upp. Men jag har bara mobilkameran så det fastnade inte på bild.


2.Sandy, hon är en perser, jätte söt. Hon är inte heller så gammal. Men just nu marschar hon så går runt och jamar och håller på.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Veckans 5 vill ha
Den vita klänningen hade jag faktiskt tänkt ha som studentklänning. Vad tycks?
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag

Hej tisdag idag. Och jag är hemma från skolan. Är så fruktansvärt förkyld och tung i huvudet. Har bara tagit det lugnt idag. Senare sen blir det att åka till Mattias och Maria och ta hand om deras katter, ska sova där. Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan, har inte råd att missa morgondagen. Ska nog även gå och titta lite på stan imorgon med. Måste hitta någon alla hjärtansdag present till Sebastian.

Bjuder på en bild på en sjuk och osminkad Sara.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)