>

Söndag...

Hej, har kommit en bit med tentan idag. Det känns skönt. Ha skrivit halvklart 3 frågor av 5. Ska försöka skriva klart två av dem samt börja på en annnan. Tentan ska vara inne på fredag kl 16.30 så har god tid på mig. Men vill bli klar snart då jag inte vet när vi får våra nycklar till lägenheten. Hoppas vi får det på tisdag :)


Gammal bild på mig med lugg..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Usch för tenta....

Hej igen. Två inlägg samma dag är inte så illapinkat när man heter Sara :P speciellt inte när man har endel saker som är betydligt viktigare än att blogga- Ex tentan. Men men, sen jag skrev förut har jag tillomed hunnit vara på inflyttning-födelsedags fest:). Men det blev ingen lång visit var där i kanske en timma. Så nu sitter jag här igen, laddad som aldrig förr(haha visst). Nej nu MÅSTE jag få klart den här. Får se vad klockan hinner bli innan jag får sluta mina ögon och få den efterlängtade sömnen.

 
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Triss i Sara, par i Mozart.

Hej igen, var typ hundra år sedan sist. Haha
Just nu är det massor som håller på och hända, jag och Sebastian ska bli sambos. Jag ska alltså ta klivet in i vuxenvärlden och flytta hemifrån, hur sjukt är inte det? Just nu sitter jag även med min första tenta, och usch så hemskt det är. Det är visserligen en hemtenta men ändå :/. Egentligen borde jag sitta och skriva så att tagenterna brinner, och det ska jag också efter jag skrivit här :P

Bjuder på några najsa pics på en fräsh Sara. Älskade Mozart kom även med på några bilder, han kommer bli saknad i vår lilla etta sen.


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)