>

=)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag.

Nu är det plugg som gäller, men jag känner mig pepp =)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördag

Lördag idag och match dag. Mår förundransvärt bra idag, borde inte må så här bra med tanke på gårdagen :P. Hade riktigt kul igår. Först fest hos hanna med paj och hemmagjord glass. Sedan vidare till krogen. Platens, Platå och Lascala. Det var nice. Men det var nästan lite för mycket folk ute på stan ;P.
Idag är de som sagt match, vi möter ettan i tabellen. Så vi får se hur det går. Ikväll blir det att vara med älsklingen, imorgon blir det plugg för hela slanten. Blä!

Puss hej!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fredag.

Hej. Har haft hål nu i flera timmar så jag Sebastian och Rasmus drog hem till mig och åt. Jag sitter här och grabbarna spelar tv-spel. Ska snart tillbaka till skolan för att ha iv. Idag blir det att vaxa benen =). Efter skolan blir det att skynda sig hem och göra sig iordning för Hannas fest. Nice. Ikväll blir det som sagt Hannas fest med utgång.

Bjuder på två bilder från nya cammen. :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag

Hej. Var ett tag sen. Men nu har vi ny dator och allt så ska börja ta tag i bloggen. Måste egentligen plugga, men det känns inte så lockande. Vi har inte ens word på den här datorn än så får väl klaga på det. Har filmat med Sebastian, Rasmus och Jocke idag. Det gick bra får hoppas filmen blir lika bra =). Imorgon ska jag vaxa benen på iv valet, gött. På kvällen blir det Hannas fest och utgång =). Nej nu ska jag försöka plugga lite.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

!

Sitter i himmelriket nu. Jag mamma och pappa har precis ätit upp chokladkakan med vit choklad och cocos. Oh gud vad god. Det godaste jag ätit.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jul i mitt hus, NU TACK!

Jag har blivit som något jul freak. Allt jag pratar om är jul, jul, jul. När jag går in i en affär vill jag gå till julsakerna och titta på julpapper och diverse saker. Igår köpte jag till och med en julklapp. Nu (!!). Jag vill ha första advent, julstjärnor, julklapps handel, andra advent , lussekatter (ge mig), pepparkakor, tredje advent, glögg, julmarkander, fjärde advent, julskinka, kalle anka. Ja allt som har julen till. Om några veckor blir det iallafall att åka och shoppa julklappar på Ullared med Mamma och Maria, får se ifall syrran kan följa med också.
Tänkte ha som en önskelista fram till jul. Lägger in en bild på en produkt jag vill ha varje vecka ända fram till jul.
Just det, det var risgrynsgröt i skolan idag. Då längtar man ju ÄNNU MER.Lägger in den här gamla bilden på mig och Sebastian eftersom jag är SÅ snygg.(skämt asså). Kanske inte har något med julen att göra, men iallafall.  
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hundra år sedan sist.

Hej , har inte skrivit på hundra år. Förlåt förlåt. Har gjort massor orkar inte skriva om allt. Kan ju börja där jag slutade förra gången. Jag var ju i Kreta och gjorde Bali osäkert med mor och syster. Det var trevligt trevligt, varmt varmt. God mat, klart vatten, söta katter mm. Dessvärre fick vi 20 kg i övervikt på vägen hem. Det var trist,trist.
Kommer inte ihåg vad jag gjort mer, eller jo. Jag och mamma var på Michael Jackssons This is it. Den var bra. Bra musik mm. Mamma och jag blev även kändisar, (maha) vi blev intervjuade av corren 24. Jag hade klockrena svar, eller inte.
Idag har jag inte gjort något mer än att gått i skolan, pluggat och handlat med mamma. Ska snart ta en fika med mammsen och pappsen och prova linds choklad med coccos och vit choklad, någon som testat?.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)