>

Tisdag

hej. Sitter på tåget och kan äntligen koppla av. Idag blir det körlektion och övningkörning och lite. Ska allt försöka ta körkortet på måndag. fan om jag inte klarar det. Hämtade min pärla igår. Lägger in bild inom kort. Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Måndag

Yes! Nu är jag kontaktbar igen.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

behöver all tid som går att få.

kommer inte blogga något nästa vecka eftersom jag har teori prov snart. Ses om två veckor.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

fredag

hej. Sitter i en stuga i Örebro och har det trevligt. Nu ska jag plugga på datorn. Lägger in bilder på söndag. Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag

Hej hej. Skrev inte igår. Hittade aldrig något tillfälle. Har som sagt varit i Stockholm i två dagar nu. Britneys konsert var helt underbar. Eller konsert "freak show" kanske man ska kalla det. Det kommer bilder. Shoppade även lite i Stocholm (såklart). Lägger även in bilder på det någon dag när jag har tid. Imorgon blir det jobb och efter jobbet ska jag till Örebro med mamma och pappa. På tisdag blir det Örebro med kompisar =). Ne nu måste jag fortsätta plugga teori.


Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

en timme kvar.

påväg till globen nu. Uuh!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

hej

hej sitter på Waynes coffee i Stockholm med en nypressad apelsin juice. Inte många timmar kvar nu. Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag

hej. Sitter bilen och är påväg till huvudstaden. Just nu är vi på silleskrog och äter glass. När vi kommer fram ska vi strosa på stan och senare är det dags för Britney. Kommentera mer! Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Måndag

Hej hej. Kom hem från fotograferingen med ung ledare i korpen för ett tag sen. Var roligt faktiskt. Idag har jag jobbat. Som vanligt, idag blev det nio timmar. Men det är skönt att få lite extra pengar. Har inget roligt att skriva.

Imorgon bär det av till Globen och Stockholm. Och där väntar Brittans konsert.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej

är hos syrran och Daniel nu. De var hos oss ikväll och så frågade ifall jag ville sova hos dom. Och då tänkte jag att det var lika bra så jag slipper gå upp så tidigt för att hinna med tåget. Och nu ligger jag här i deras soffa och ser på tv. Är något spökprogram på tv4+. Imorgon blir det att jobba och sen ska jag jag på fotografering för ung ledare inom korpen. Sebastian ska också dit och sen ska han sova hos mig. På tisdag bär det av mot stocholma. Vad kul det ska bli att gå på en världsartist. Måste erkänna att det är min första. Pusshej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Veckans Plus och Minus

Veckans Plus: Krogen, fan vad kul det är och dansa. Tack för i fredags tjejer.
                              Baksmällan, den var så jäkla bra. En av de bättre filmer jag sett .

↓Veckans Minus: Vädret, hur kul är det när sommarlovet regnar bort?
                                 Bråk, vad tjänar det till?
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nostalgi trip

Hej, idag har jag övningskört. Blev att åka en nostalgi trip till vårat gamla land. Det var sig likt =). Var ute och körde i flera timmar så får hoppas att det går vägen den 3:dje. Idag ska jag inte göra något speciellt, ska snart lägga mig i ett bad och plugga teori och så ska jag även lyssna på Britney. Så jag blir ännu mer pepp än vad jag är (om det nu går).


När jag ändå pratat lite nostalgi kan jag lägga upp lite bilder från en fotbolls tunering i 9:an.



Hoppas ni inte är allt för arga på mig tjejer ;P !
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Hej alla glada.

Hej. Kom hem från bion för någon timme sedan. Vi såg baksmällan, den var verkligen skit bra. Rekomenderar  alla komedi älskare att se den. Den handlar om några som åker till Las Vegas på svensexa och sen får de i sig lite för mycket och minns inget. Idag har jag även pluggat teori, har läst knappt halva boken. Ska hinna läsa den MINST tre gånger innan den 27:e. Men ska göra tester och så lite på datorn också.

Idag ängnar vi ett grattis åt Rasmus!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördag

Hej hej, krogen igår blev lyckad. Det var jag Lisa och Josse. =). Vi var på plaza, Maxime, 55:an och Platå. På Maxime var det bara vi på dansgolvet, (kolla bild). Men på Platå var det livat =).  Kom hem ungefär vid halv 3. Tack för en underbar kväll tjejer !

När jag kom hem så hade mamma och pappa upptäckt en knöl på Mozarts hals :S Får hoppas att det int eär något allvarlig. Älskar dig gubben <3.
Idag blir det bio med älsklingen, ska se baksmällan =) . Får hoppas att den är bra. Ska även ut och övningsköra idag och plugga lite teori. Inte långt kvar nu :S.

Lisa på 55:an

Vi på Maxime

Josse och Lisa på Maxime, ni ser ju hur tomt det var :P

Lisa jag och Josse

Jag och Lisa.
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Fredag

.Redo för jobb.




Och ikväll blir det krogen med Lisa =)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Bildbomb.

Här kommer alla bilder jag inte kunde lägga in från mobilen. Kan lägga in dem på bloggen men inte på inläggen :S. vilket är väldigt tråkigt då jag mest bloggar från mobilen.


Erika på steves =)


Mina nya skor.



Bilder från min Fest den 3dje.

Grabbarna grus.

Hanna Lisa och Sophia :)

Daniel

Jag Sophia och Ida



Sebbe och Daniel

Sophia på min fest den 3:dje
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej hej

Hej. Har inte gjort så jätte mycket idag. Jobbat och efter jobbet åkte jag och sebbe till Viking och tittade på lite olika tatueringar. Vet vart jag vill ha dem och vad jag vill att det ska föreställa, men har inte bestämt mig. Ett litet hjärta blir det iallafall på handen eller på foten. 

Och sedan väljer jag bland dom här på skulder bladet.  Men det blir nog att tatuera sig senare i höst. Efter jag mamma och syrran har varit i Kreta. Jusste det har jag glömt att berätta. Iförrgår boka mamma resa till Kreta åt mig henne och Emma. Så den 8 oktober så lyfter planet mot Grekland och Kreta. Underbart =)

Lutar åt den här ovan. Fast kanske något större. Funderar också på ifall en av rosorna ska vara utslagen.

Är kär i den här, men eftersom jag redan ska göra ett hjärta kanske det är tråkigt och ha ett till.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

torsdag

Hej. Sitter så tåget till jobbet nu och lyssnar på musik som vanligt. Har även läst lite teori känns som att jag måste lägga på ett kol. Inte jätte långt kvar. :S. Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag

hej. Har jobbat idag igen. Efter jobbet blev det stan med Erika. Var inte ute att köpa något och hittade inget heller. Fikade på Steves. Tog en gräddkola och en kladdkaka. Älsklingen kom och hämtade mig, och vi åkte hem till mig och hämtade saker. Och nu sitter vi hos älskling och tittar på stora byggslaget. Imorgon blir det jobb. Puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag

hej hej. Ligger och tittar på Michaels minnestund och läser revyn och solo. Idag har jag jobbat och varit så ikano med Sebastian och Tobias. Köpte ett par skor. Lägger in bild imorgon. Imorgon blir det jobb och stan med Erika. Puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

hej hej

sitter på taget från jobbet. När jag kommer till stationen blir det att direkt ha körlektion och efter det ska jag ut och åka i Sebastian bil. Som nu rullar. Ikväll blir det nog att titta så Michael Jacksons minnesstund. Imorgon blir det jobb igen och sen blir det stan med Erika. Puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej.

sitter på tåget påväg till jobbet. Lars och eddie meduza dunkar i mina öron. Efter jobbet blir det att gå på stan i nkpg. Ska köpa lite nytta saker. Puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej.

Märkte nyss att jag inte kan lägga hot bilder från mobilen till bloggen. Men men. Får väl lägga in bilderna på datorn och sedan lägga in dom här. Idag här jag jobbat och så här grannarna varit här. Fick ett armband och örhängen. Efter det åkte pappa och jag ut och övningskörde. Vi åkte även på jakt efter Britneys skiva cirkus men hittade den dock inte. Blir att köpa den i Norrköping imorgon. Ne nu ska jag läsa solo och titta så tvn. Puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

hej.

kom hem från jobbet för ett tag sen. Det var som det brukar. Men det ger pengar. Imorgon blir det jobb så byggmax:) snart kommer grannarna och efter det blir det och övningsköra och åka och köpa Britneys skiva. Måste öva lite inför den 14de. Hoppas alla här det bra. Puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

hej.

är gör älsklingen nu. Ska snart sova. Idag här det varit full rulle, släkten var och firade mig. Fick pengar,gitarr hero, halsband blommor ,mm. Av Sebastian fick jag två biljetter till ladys night. Av mamma och pappa fick jag flytta hemifrån saker och biljett till britneys konsert. Med Hotel och hela kittet. Nu vill Sebastian att jag slutar skriva. Hej svejs
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

hej!

Vaknade för någon timme sedan med jätte ont i huvudet. Men det kanske är meningen såhär dagen efter sitt första krog besök. Det blev 55:an. Beställde en söt god drink och fick in en rosa pantern. Kvällen slutade med att vi fick skjuts av likan. Kvällen var jätte trevlig, tack alla som var med och bidrog till den. Tack hej leverpastej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Hej hej

hej. Har inte skrivit så ett tag. Men nu ska det bli ändring så det. Köpte nämligen ny mobil idag med gratis Internet och allt. Så nu ska jag försöka skriva varje dag ;p. Skriver mer sen. Men nu blir det fest!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)