>

Fredagsmys!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Iiih :)

Har precis färgat håret ! Blev sjukt nöjd, tack älskling för hjälpen!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag!

Hej, idag har jag varit och spelat golf, det gick inte alls bra, som vanligt :/ Just nu sitter jag och plattar håret, ska snart cykla in till stan och träffa Jessica och Mickis för en fika :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Just nu!

Hej, sitter och kollar på big brother och dricker blåbär-, hallon- och banansmoothie och käkar kanel knäcke! Mums!

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Tisdag!

Hej, sitter i bilen och väntar på älskling. Ikväll blir det grillat hos hans pappa :) Idag var det vfu igen, vill inte att veckan ska ta slut! Skönt att man känner så, då vet man att man gjort rätt yrkesval!

Har ni smakat Wasas knäckebröd med
Kanel ? Hur goda som helst, nackdelen är att de innehåller socker, men det går ju nästan inte komma ifrån idag :/

Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Däckad!

Hej , ligger helt deckad i sängen nu, är helt slut ! Dagen började med att klockan ringde 06.30. Åkte till praktiken så att jag var där vid 07.30! Det var kul att träffa alla igen, som jag saknat dom, lite sorgligt att det är sista veckan. Har varit där i 9 veckor allt som allt under inriktningen. Kommer nog bli tungt på fredag ;)
Slutade på vfun vid 16, då åkte jag hem och hämtade älskling och sen vidare till golfen. Idag gick det betydligt bättre för mig, men sänkte mig inget tyvärr :/
Nu ska jag läsa en stund och sen sova !

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Trött!

Hej, har varit på golfbanan hela dagen känns det som. Vi gick ut vid 12.33 och var klara vid 17.30, det tar sin lilla tid att gå 18 hål. Det gick sådär för mig, är så ojämn, ibland får jag till jätte bra slag medan det ibland bara blir skit. Fick avsluta med 2 4a poängare iallafall, det var skönt trots att det inte räckte till en sänkning!
Nu ligger jag i soffan och är hur trött som helst, skulle kunna somna! Får se om jag lägger mig och vilar lite. Ska hämta älskling på hans jobb lite senare, så då måste jag vara vaken!
Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

Söndag!

Hej, står just nu och steker pannkakor , blir en tidig lunch idag eftersom jag ska ut på golfbanan sen ! Hoppas det går bättre idag än var det gått tidigare , vill ju komma ner på officiellt handicap!

Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

Älska mig igen!

Filmen vi kollade på var jättebra :) Den handlade om ett gift par som var med om en bilolycka. Kvinnan i paret tappade minnet och mindes inte deras år tillsammans. Mer säger jag inte! En riktig snyft film som jag gillade starkt. Nu ligger jag hemma och kollar på film, fortsatte på snyftfilms spåret och satte på Marley och jag, älskar den filmen!

Vill att älskling ska komma hem nu så att jag kan pussa lite på honom! Men det dröjer tyvärr några timmar till.En JÄTTE gammal bild på mig och min älskade prins! Tänk att vi har varit tillsammans i 6,5 år !
image description

Postad i: Allmänt Kommentarer (15)

I väntan på bussen!

Sitter och väntar på bussen nu. Usch vad det blåser ute , sånt gillas inte ! Hoppas det blir bättre till imorgon då det blir golf !

 

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Bio!

Fixar mig inför kvällen, bio med Jessica står på schemat :) älska mig igen heter filmen vi ska se ! Hoppas den är bra

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Lördag!

Hej , kom precis hem från 90-årsfirandet av min gamlemormor. Det var trevligt att träffa släkten som man inte träffar så ofta :) Grattis än en gång Eva!

Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Hockeykväll!

Sitter och kollar på Sverige-Norge med grabbarna . Norge kvitterade precis till 1-1 :/ . Vi har precis tryckt i oss en schwarswaldtårta, mums :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (4)

Älskade katter!

Mina favoriter!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Haha!

Sitter just nu och kollar lite på vm, just nu är det inga som spelar med det är en liten invigning trots att några matcher redan spelats. Måste bara visa en sjukt ful sak, kolla bilden nedan, ser ni att den ena står längre fram än den andra? Det måste vara för att han är mycket kortare och står på ett trappsteg över Tomas så att de ska bli lika långa. Känns lite oproffsigt, kunde han inte få in en pall att stå på? haha lite roligt när de pratar med varandra och han få kolla bak!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Äntligen över!

Hej, nu är tentan äntligen skriven ! Känslan är alltid lika skön, hur det än har gått. Idag har jag varit på stan med Jessica. Hittade två tröjor och ett par shorts. Ikväll blir det hockeykväll med älskling och några kompisar, Sverige kör mot Norge i vm-premiären. Får hoppas på vinst.


Dålig bild på en av tröjorna jag köpte. Har kollat in den förut men har inte blivit av att jag köpt den, därför blev jag så glad när jag hittade den på rea !
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Snart så!

Hej, har precis badat och sitter nu och pluggar igen. Sitter och repeterar allt ting, ska göra det några gånger till innan jag känner mig klar. Har alltid sådan ångest inför tentorna, men det har gått bra alla gånger hitills så bara hoppas att det går den här gången också. Om någon timme ska jag åka och hämta älskling på jobbet.

Pusshej

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Tentaplugg!

Usch vad det inte är roligt att tentaplugga. Visst att det är mysigt när det är fint väder ute och man kan sitta ute på blakongen och sola samtidigt som man pluggar, det gör ju det hela lite lättare. Men att veta att man måste lära sig allt till imorgon, det är inte roligt :/ Får hoppas att jag känner mig klar när jag går och lägger mig ikväll ! Imorgon 8-12 smäller det!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Blåbär- och hallonsmoothie !

Måste säga att jag blev sjukt nöjd med smoothien jag gjorde precis. Den innehåller blåbär, hallon, vaniljyogurt och lite mjölk. Den är alltså inte så onyttig, kanske skulle börja göra smoothies till frukost, väldigt smidigt och går snabbt. Sen känns det ju väldigt lyxigt!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Redo!

Redo för en eftermiddag på balkongen! Här ska det pluggas och solas !

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Just nu vill jag leva !

Hej, sitter på balkongen i solen och pluggar. Se precis gjort mig en mango- och kokossmoothie , mumma :) . Längtat tills tentan är gjord på fredag och man kan ägna dagarna till att njuta av det underbara vädret !

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Sköna maj välkommen!

Sitter och solar (pluggar) i den stekande vårsolen!! Underbart ! Har varit och lirat golf också(såklart) med Sebastian och Stefan. Ikväll blir det taco och alcatraz som vi missade igår :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)