>

Onsdag.

Hej, jag sitter i kramfors typ helt isolerad.. blir inte så mkt bloggning då.


Pusshej
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Hej

Skrev aldrig ngt igår. Var i Linköping hela dagen. Där blev det match, som vi vann trots att vi bara hade 4 utespelare ;) Efter det blev det att åka hem till mamma och pappa för lunch. Blev lasange :).
Vi åkte sedan till Sebbes match, de vann också. Men en Idiot hoppade på Sebastian. Blev så himla förbannad och jag kan inte vara tyst heller.
Efter Sebbes match åkte jag tillbaka till mamma o pappa, där blev det handboll och vin :). När sebbe slutade jobbet så blev det att ta tåget hem... en heldag i lkpg helt enkelt :P
Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Freedom!

Tjo. Har äntligen blivit av med tentan nu :) . Det blev en trevlig förmiddag hos mamma med god mat. Blev sedan skjutsad utav underbara mormor och morfar först till LIU där jag lämnade in min tenta(hoppas,hoppas) sedan åkte vi en snabbvisit till min kära gammelmormor. Sedan skjutsade mig till station där jag tog tåget hem till Mjölby igen. Här sitter jag nu. Glad, men ändå lite småarg på en viss lite kissemiss, bilden nedan talar sitt egna språk.

Postad i: Allmänt Kommentarer (6)

Fredag

Godmorgon :) Idag kommer äntligen min tenta klump försvinna, ska åka och lämna den på skolan i eftermiddag :) Innan det blir det att ta sig hem till mina föräldrar i Linköping, där ska jag äta lunch och skriva ut alla sidor för tentan. Ska även passa på att mysa med deras katt, Mozart som jag saknar något så förfärligt ;)
Får se vart kvällen leder till sen, antingen blir det filmkväll med kompisar här hos oss, eller blir det bara att ta det lugnt med älsklingen och se på På Spåret :)

Pusshej


Mozart och Mimmi över jul. Jag får så glad när den här bilden togs, för Mozart har alltid varit en ensamvarg och inte gillat andra djur. Så det var stort när han åt ur samma tallrik som Mimmi :) Haha lite skillnad på storlek ;)
Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

Innebandy

Tjo. Det blir att åka in till Linköping och spela innebandy, gött. Kände att jag börjde känna mig instängd, har ont i huvudet och illamående. Så kände att jag behövde komma ut lite, och röra lite på sig är ju aldrig fel ;)

Postad i: Allmänt Kommentarer (5)

Tack

Vill bara tacka världens bästa Ida(idawardell.blogg.se) för att hon fixade iordning min blogg som såg ut som en katastrof. Tack gumman, jag är jätte nöjd :) <3



Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Torsdag

Hej. Idag blir det att skriva klart det sista på tenta, har endast drygt en halv sida kvar att skriva. YES!, Sen blir det bara att ta de lugnt, och verkligen glädjas över att det är över ;P om jag blir sugen på innebandy senare så kanske jag drar in till Linköping och lirar med grabbarna :)
Imorgon blir det att åka en sväng till mamma och pappa på morgonen för att skriva ut tentan, efter det blir det att åka till LIU och lämna tentan :S. hoppas verkligen jag får godkänt :) annars blir jag arg så mycket jag kämpat med den, men det ska nog gå bra :)

Mina älskling igår kväll <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

Onsdag

Hej, just nu står min älskling och lagar mat. Idag blir det korvstroganoff. Mums. Jag sitter och håller på med den älskade tentan x). Tar en paus sen vid halv åtta för att se halv åtta hos mig och sveriges mästerkock :) Älskar matprogram.
Idag har jag inte gjort så mycket annat mer än och suttit och skrivit tentan. Blev även två korta promenader, kom på att det var en bok jag saknade så det var bara att bege sig till biblioteket och låna den. Mötte även älsklingen när han kom hem, skönt att komma ut och röra lite på sig.

Pusshej


Bild på mig och älskling i sommras... Gud vad jag längtar efter värme.
Postad i: Allmänt Kommentarer (8)

Top modellCat!

Haha, jag tror mimmi börjar tröttna på att jag bara går hemma hela dagarna. Jag vill mysa med henne hela tiden, fanns hon verkar inte ha samma intresse. Men det syns inte på bildern, först är hon jätte sur men när jag sätter igång cammen då sätter hon upp sig som värsta modellen :). Hon kanske har lite modellblod i sig, någon som vet om det finns top modellCat Sweden?


Postad i: Allmänt Kommentarer (4)

Bloggkaos

Hej, jag vet att min blogg ser ut som en katastrof, men jag kan inte fixa det förrän fredag....
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag... tentaplugget fortsätter.

Usch vad jag inte gillar att plugga tenta. Det hjälper inte att man tar paus och myser med Mimmi då och då, eller att man låter Love the way you lie (part II) gå på repeat på spotify. Det är fortfarande lika jobbigt och tråkigt. Tentan är det enda som finns i ens huvud just nu, kom på mig själv några gånger igår när jag skulle sova att tentan var som bort blåst. Skön känsla, men inte när jag kom att tänka på den igen. Då blir det bara en klump, en klump som inte försvinner förrän man har lämnat in den. På fredag är alltså klumpen beräknad att försvinna :) och på tisdag åker jag och älskling upp till Kramfors, gött mos :). Mys att först sitta i en bil över 10 timmar och sen bara vara i en stuga mitt i ingenstans och bara ta det lugnt, känner att jag behöver det just nu :). Längtar.

Nej nu måste jag bli klar med den här, kanske kan klumpen försvinna redan på torsdag?

Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

Tonfiskrisotto!

Jag och älsklingen gjorde precis världens godaste tonfiskrisotto :) . Det var jätte lätt och smidigt att göra ;). I hade vi, curry, ris, lök, morot, ärtor och tonfisksåklart. Det smakade jätte bra, så det är något jag kan tipsa om.

Snart blir det halv åtta hos mig, efter det är det handboll som gäller. Tänkte att jag skulle försöka skriva ner ytterligare några meningar till tentan.

Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Hej

Bloggen är under uppbyggnad, så den ser lite lustig ut...
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Pause

Hej, tror jag tar paus från pluggandet och kör ett träningspass istället :), känner att det kanske kan pigga upp hjärnan lite :P.


Glad men osminkad Sara :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Måndag-Tentavecka

Hej, sitter med tentan nu. Det går sådär. Har börjat komma igång lite nu, vilket är skönt.
Igår bakade jag och älskling bröd samt att vi fick besök av både först Sebbes mamma och sen min mamma och pappa. Det var en trevlig eftermiddag/kväll.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag älskar dig



Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Header

Hej, försöker fixa till min blogg lite, men det går inte som jag har tänkt mig :/
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Invictus

Tjo, sitter och kollar på invictus nu, filmen jag ska analysera på tentan. Men ser bara början om och om igen eftersom det är bara det jag ska analysera. Känner att jag måste komma igång med skrivningen av tentan, men man vet inte vart man ska börja. Jag har ju till på fredag på mig så panik börjar det inte bli än :).
Idag har jag och älskling spelat match, både hans och mitt lag spelade lika. Det blir ingen utgång ikväll, sebbe är trött efter en veckas jobb och jag har tentan att tänka på.

Pusshej

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördag

Godmorgon. Lördagsmorgon och uppe med tuppen. Idag står det match på schemat för både mig och sebbe, så det blir att åka in till linköping vid 11 snåret. Efter matchen blir det att åka hem o plugga, får även se om det blir utgång ikväll. Johan har fyllt år så vi ska fira honom.


gammal bild.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Black and white

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fredag

Hej, skulle helst ha legat och sovit nu men när man har en katt som älskar och mysa är det svårt. När jag väl bestämde mig för att gå upp och ville mysa med henne, ne då ville hon inte mysa. Men hon är sötast ändå:)
Idag blir det som sagt att åka in till linköping en sväng, skulle behöva plugga lite också, får se när jag kommer hem. Annars blir det hårdplugg imorgon :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag

hej, idag hade vi sista redovisningen i nuvarande kurs, tväs1. Nu är det bara tentan kvar som ska vara inne på fredag nästa vecka :). Temat vi avslutade idag var skriflig kommunikation, vi hade skrivit egna texter som vi läste upp.
Ikväll blir det att lira innebandy med grabbarna, kul eftersom det var ett tag sen. Imorgon ska jag börja med tentan ska även en sväng till linköping där jag ska agera fotograf för ett generations kort. När lilla Isabelle föddes blev det en 5:e generation. Så på kortet ska det vara: Min gammelmormor, mormor, mamma, syster och hennes dotter Isabelle :) . Kul eftersom det inte är så vanligt :)



Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Resa bokad :D

Jag och älsklingen bokade precis en resa till Side i Turkiet :) Vi åker den 30/7 och kommer hem den 8/8 :).
Nu blir det lasgne som älsklingen gjort, efter det blir det fredagsmys och allt vad det innebär :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fredag.

Hej, sitter och pluggar nu. Har lite att göra... Funderar på att köra ett träningspass snart också. Måste även diska och handla på lidl. Mimmi ligger helt utslagen här brevid mig i soffan, trött katt.

Älskling och jag har nog bestämt oss för Turkiet nu, men frågan är vilken stad..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Träning

Har precis kört ett pass på tv-spelet, ea sports active 2. Funderar på att köra ytterligare ett till, känns skönt att röra lite på sig :)



Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Utomlands i sommar.

Hej. Jag och älskling funderar på att åka utomlands i sommar, högst på min lista ligger turkiet och tunisien. Men kan inte bestämma vart. Sebbe säger inte så mkt, bara att det ska vara all inclusive. Vi har tänkt att åka i slutet av juli-början av augusti.


Turkiet

VS

Tunisien
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Gott nytt år.

Nyårskvällen igår var mkt trevlig. God mat och underbara människor. Älskling gjorde maten, avokado med skagen till förrätt, kyckling med vitlök och potatisgratäng till varmrätt, se hade Rasmus köpte en glass tårta till efterätt :). Tack alla för en trevlig kväll och en bra början på det nya året.

Första dagen på året blir en dag i soffan med ett visst antal bra filmer :) kan inte börja bättre.


















Postad i: Allmänt Kommentarer (0)