>

Hej

Var som sagt och badade med Lisa förut. Underbart väder :). När jag hade badat åkte jag och hämtade Sebastian, vi åkte och handlade på maxi samt köpte present till mitt kusin barn som vi ska fira imorgon :). Snart blir det att titta på fotboll, Spaninen-Portugal spännande match :). Men känner att jag börjar bli lite trött, ska upp och jobba imorgon så ska kanske lägga mig tidigt ikväll.

Kul inlägg jag vet ;P
PUSS HEJ

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag.

Hej. Ska snart ut och njuta av solen lite. SKa åka och bada med Lisa. Matsäcken är packad och solstolarna står redo för att användas :). Har inte hunnit bada eller sola något i sommar eftersom jag har jobbat, men idag blir det som sagt ändring på det :). Efter solandet och badandet blir det att åka och hämta älskling på hans jobb och sen ska vi ut till ikano och handla present till mitt kusinbarn samt handla mat. Imorgon är det jobb som gäller igen.

Pusshej

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nytt i garderoben...

Hittade såklart en hel del saker på ikano :). Är sjukt nöjd med allt, framförallt kjolen och shortsen. Shortsen är grymt mycket snyggare i verkligheten :)



Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Måndag.

Hej hej, idag blir det att åka och titta lite på ikano ett tag. Har fått lite presentkort osv som jag tänkte se ifall jag kan spendera på något fint :). Efter det vid 15.10 blir det att åka och besikta älsklingens bil snäll som jag är :). Det är första gången för mig så jag är lite nervös. Är det någon som vet ifall det är ett hål i mitten som man kan åka ner i :S?. Det går nog bra. Efter det blir det att hämta älsklingen på hans jobb och sen tar vi pappas vrålåk ut till Sebastians farmor och farfar :)

Nu ska jag käka frulle, Puss hej.



Nya skor, 49kr New Yorker, det är bara tacka och ta emot :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag.

Hej, idag har släkten vart och firat mig. Har fått pengar, sånt som alltid behövs :) Tänkte bjuda på lite bilder från veckorna som vart, bla från midsommarafton.


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Filmsamling

Hej, jag och Sebastian sorterade min filmsamling förut, nördigt jag vet. Men bjuder på en bild på min älskade ägodel. Eller man kanske säger älskade ägo delar (?)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördag

Hej, igår var det midsommar. Den firades tillsammans med familjen med respektive hemma på vår veranda. Det blev fem kamp och hur mycket grillat kött som helst :) mums. Idag har jag bara varit med Sebastian vi har varit duktiga och tagit ett varv i spåret, vi har även varit slappa och sett på film :P. Imorgon kommer släkten och firar mig eftersom jag fyller på fredag och mamma och pappa är inte hemma då, så vi köra kalaset imorgon istället. Imorgon kväll ska jag skicka mamma pappa och mattias och maria till norrköping eftersom de ska flyga till norrköping därifrån. Lyx. Jag är ledig hela helgen plus måndag och tisdag. Skönt att kunna njuta lite av sommaren. Blir väl att åka och bada några dagar:). Är även ledig på torsdag och då blir det Varamon med de bästa :).

Förlåt att jag inte bloggat på typ en vecka och att jag är tråkig och inte lägger in bilder, men har inte kameran här så bilder kommer så småningom. Ska även bli bättre på att blogga :P

Puss hej.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fredag.

hej. Ligger i Emma och DanielS soffa och tittar på någon sjuk film. Idag har det varit jobb hela dagen. Det blir det imorgon med. Men då jobbar jag till 15 så det blir inte så sen dag :) idag har vi även varit på hundgården med världens bästa zacke. bilder kommer :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Promenad genom stan..

Hej, kom precis hem från jobbet till emma. Jobbat hela dagen, är skönt att vara igång igen :) blir att jobba hela sommaren. Fick schemat för juli idag, det var bra, men skulle vilja att alla veckor såg ut som vecka 28.
Måndag: 07.00-17.00
Tisdag: 07.00-17.00
Onsdag: 07.00-17.00
Torsdag: 08.00-13.00
Fredag: Ledig
Lördag: 09.00-14.00
Söndag: 10.00-14.00

Nu måste jag ta något och dricka, man blir törstig av att gå igenom hela stan (nästan). Det är en precis lagom promenad. :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag, jobbdag.

Hej, sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan bege mig till Norrköping för jobb =). Jobbar mellan 12-18. Lagom länge :). Imorgon är det samma tid. Skönt att man har sommarjobb när man läser om alla som går till arbetsförmedlingen osv. Nej nu ska jag äta frukost.

Puss hej

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Just det...

Älskling fyllde hela 19 år igår. GRATTIS I EFTERSKOTT GUBBEN!!!!

Älskar dig.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

On road.

Hej, klockan var strax innan åtta när jag och älskling satte oss i bilen imorse. Destinationen var Botkyrka(20 min innan stockholm) där Sebastian skulle på skolintervju på en skola vid namn xcenter. Får hoppas han kommer in där :). Medan han var inne på intervjun satt jag i bilen och läste, käkade baguette och godis. Kände mig som en hund som var inlåst i en skållhet bil, nej nu tog jag i lite ;). Men vilket underbart väder vi har fått :). Imorgon blir det jobb för mig, eller resten av veckan. Ska bli kul att komma tillbaka till kära Bygg Max igen :).

Bilder från dagen..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej

Igår var jag som sagt caddie åt mamma och pappa när det spelade golf :). Ví hann 9 hål innan det började spöregna så då gav vi upp. På kvällen åkte jag och mamma in till stan och tittade på bio. Vi såg dear John. Den var lite jobbig för mig eftersom jag ska åka ifrån de jag älskar. Fast filmen var jätte bra, men känslig dock :P.


Lite bilder från golfbanan.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Underbar helg!

Helgen började med att jag tog studenten i fredags, har tyvär inga bilder från det. Men det var en underbar dag :).
Igår var vi hela familjen med respektive och bowlade och åt pizza. Mysigt. Jag vann bowlingen (såklart:P). Idag ska jag åka med mamma och pappa till västerby och vara deras caddy när det spelar golf. Hoppas det fina vädret håller i sig :)


Bilder från igår.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej

Tänkte börja blogga igen nu när jag har fått en ny kamera och allt :).


Bilderna nedan är tagna från samma ställe, sjuk zoom.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Kolla hit!

"Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis trisslott! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet aktiebolag, så skickar de trisslotten inom kort! Hurra!"

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)