>

1 dag och 22 timmar kvar....

Tills våra krigare går på isen.

Stora stolta linköping.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej

kom hem från jobbet typ nyss, skönt. Inte för att det var någon längre jobbdag, men ändå. Nu är det greys anatomy som gäller med älskling. Alltid lika trevligt :). Ikväll händer inte mycket, blir att bara ta det lugnt. Man orkar inte speciellt mycket när man jobbar hela veckorna. Jag jobbar 45 timmar den här veckan och Sebastian 57. Nästa vecka blir det lite mer ledigt, då blir det som sagt marknad och stockholm.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

lördag

sitter på tåget påväg till Norrköping nu. Idag är det ännu en jobbdag. Börjar 9 och jobbar fram till stängning. Efter jobbet blir det att åka med Sebastian och köpa present till hans mamma som fyllde igår. :) sen blir det bara att åka hem och ta det lugnt. Båda jobbar imorgon igen :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ledig dag

Idag är min enda lediga dag den här veckan. Idag har jag som sagt köpt ny dator, nu sitter jag framför tvn och tittar på greys anatomy. Som jag förövrigt älskar. Kommer snart in på den säsongen som jag inte har sett. På tal om annat, på onsdag nästa vecka blir det skänninge marken med Lisa, det ska bli trevligt :). Sen på fredagen åker jag och mamma till Stockholm och stannar där tills på lördag. På lördag kvällen blir det sommarkrysset på grönan :)


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

I´m in love.....

Hej, var hundra år sen sist :P. Men nu har jag köpt ny dator. Så nu blir det ändring på det.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Veckan som gick....

Onsdag: Var och firade mitt söta kusinbarn som fyllde 1. Efter det kom rasmus och hans kusin martin hit, då blev det att köpa pizza. Trevlig kväll trots att jag gick upp och la mig innan klockan hade hunnit slagit 23.


Ettåringen med tröjan som vi köpte till honom :)


Sebbe, Rasmus och Martin, fråga mig inte vad martin gör på bilden :P

Torsdag: Blev att åka till varamon med killarna på bilden över plus Carro. Blev en trevlig dag med mycket sol. Bad blev det bara ett dopp :P Efter varamon blev det att åka till ikano en snabbis :)


Fredag: Min födelsedag, men det firades inte så mycket. Jobbade hela dagen. När jag kom hem stressade jag mig iordning sedan blev det grillning med klassen :) Det var mýcket trevligt, fast jag och sebastian gick rätt tidigt eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter.Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag.

Var nära att skriva lördag i rubriken, men det är det ju inte :P. Gud vad dagarna rinner förbi. Idag blir det jobb 10-14. Inte så många timmar, men ändå får jag betalt för 8. Det är gött. :). Igår gifte sig Sebastians mamma och hennes man. Sebastian var ringbärare och var hur fin som helst. De gifte sig i Norrköpings rådhus, borgligt alltså.
Nästa helg blir det troligtvis att dra ner till göteborg på fredag kväll och stanna där i två dagar, med liseberg och hela köret:).

Bilder från bröllopet.


Efter bröllopet och festen hemma åkte vi till en sjö och badade, riktigt skönt i vattnet :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)