>

Älskart!

Måste bara visa byxorna jag köpte på Monki för endast 60kr, LÄS 60kronor. Älskar dom, fast fick ingen bra bild på dem.



Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Fredag

Hej, kom precis hem efter en dag med bla en kortvisit med Sophia på stan, har även varit och ätit hos Sebastians farmor och farfar där vi även firade hans farfar. Maten var lika god som vanligt :) En maträtt som dessvärre inte blev så god är den jag försökte göra igår, jag trodde jag höll på att göra ngt riktigt gott. Men icke. Gjorde pasta med räkor, citron och vitlök. Men det blev alldeles för mycket citron, inte gott alls.


Fast jag måste erkänna att det ser gott ut ;)
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Lördag

Hej, just nu sitter jag under filten i soffan och kikar lite på tv. Är så himla trött, undra om det är för spinningpasset igår eller för att sebbe kom hem vid halv 3 och vi låg och pratade tills vi hörde tidning i brevinkastet. Men vi somnade om sen såklart.. Ikväll kommer Sanna och Jimmy, trevligt :) blir nog att se på melodifestivalen :)

Pusshej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej

Zumba passet var jätte kul, jag och frida stod och as garva ibörjan. Men sen gick det bättre. Vi hann även med en snabbvisit på stan, blev ett par grymt snygga byxor rikare :)

Älskling har kommit på typ hundra rätter man kan göra med ett paket vanliga nudlar, ett exempel som jag testade ikväll är att man steker nudlarna tillsammans med wokgrönsaker och soya. Mums :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag

Hej, sitter i skolan nu och försöker fördriva tiden, har inte föreläsning förrän 13.  Efter den så blir det att träna Zumba med Frida :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag

Hej, är hemkommen nu. Äntligen. Dagen har bestått av grupparbete och val torg. Tror jag bestämt vad min inriktning ska vara nu. Samhällsvetenskapligt tema, då blir jag behörig lärare i alla so ämnen :) Imorgon blir det skola hela dagen, efter det blir det att träna med Frida. Då står Zumba på schemat :)


Pusshej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

New stuffs

tjo, här kommer bilder på mina nya kap. Tröjjorna kostade endast 29 kr styck, billigt billigt.


Den vänstra tänkte jag matcha med vanliga leggings och den högra med ett par byxor med hög midja..





Bilden gör inte skorna rättvisa...
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Tisdag

Hej, sitter hemma hos mamma och pappa nu. Snart blir det att åka in till stan med min kära mor :) Det var en trevlig stund på stan med fija igår :) jag hittade en jättefin tunika för enbart 29:-, samt ett par skor som inte var riktigt så billiga, men grymt snygga. bilder kommer :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Pizza!

Hej, om två timmar ska jag ta tåget för att möta Sophia inne i lkpg. Nu ska jag äta en jätte god pizza som älsklingen gjorde till oss igår kväll, det är allt möjligt gott på den :) Den blev riktigt lyckad. Egentligen var det meningen átt jag och älskling skulle ätit tillsammans idag, men han fick ju jobba. Så nu har jag pizza så det finns och blir över, inte helt fy skam :)

Pusshej

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Måndag

Hej, hade hoppats på ett tenta resultat när jag satte på datorn imorse. Men inkorgen var tom. Imorse vaknade jag och älskling strax efter 5 då hans telefon ringde, det var hans jobb så han fick åka in och jobba. Så jag får knappt träffa honom idag + att han åker imorgon :/. Men han kommer ju hem på fredag igen :) Idag blir det att umgås en stund med Sophia och sedan blir det att åka och köra easy line :).

Pusshejs
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tjo!

Hej, gött vår enda föreläsning är inställd imorgon. Så blir att sitta hemma och umgås med älskling, han åker upp till Kramfors på tisdag igen så måste pussa lite extra på honom. På eftermiddagen blir det att åka och träna easyline med Frida :) Sedan blir det att åka hem till mamma och pappa och se på hockey, ska även sova där :)

Puss hej
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Usch för mig!

Gud vad jag är dålig på att blogga. Fast det har inte hänt så mkt sen sist förutom att jag o sebbe var i tvn typ 7-8 ggr när vi var i Sundsvall och tittade på LHC-Timrå. Vi var även idiotiska och körde hem efter matchen, så vid nio ungefär så började vi våran över 60 mil resa hem. Vi åkte förbi en bil som brann, ringde 112, får hoppas att det inte satt någon där i. Fast det var fler bilar där så ägaren till bilen kanske var hos de. Vi kom hem och försökte sova ungefär vid halv sju. Vände på dygnet totalt.

Vi ska troligtvis flytta till Linköping också, en 1,5 i tannefors. Underbart :) Ska bli skönt att slippa pendla.

Puss o Kram
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)