>

I love you

Hej, den här helgen som skulle vara romantisk började istället med magsjuka :/ älskling och jag firade 6år igår, planen var att vi skulle på julmarknad och sedan äta gott och se på film på kvällen. Men istället fick jag maginfluensa så våra planer gick i kras. Nu mår jag sådär , har huvudvärk och känner mig matt. Hoppas det är bättre till imorgon. Inte kul att vara sjuk och missa en massa i skolan. Nu är det Gustavsson 3 trappor som gäller :)
Puss hej

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

11.11.11

Hej, kände mig tvungen att skriva idag pga datumet ;) nedå men lite coolt är det, inte varje dag liksom. Denna fredag började med träning tillsammans med mamma. Åkte sedan till skolan och hade en lektion, vid 12 kom älskling och Rasmus och hämtade med mig så åkte vi till ikano och åt på Ikea samt handlade lite. Ikväll blir det middag :)
Puss hej

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag!

Hej, sitter på bussen pålägg hem från universitetet nu. Ikväll blir det att fira älskade pappa som fyller år :) imorgon ska jag tillbringa största delen av dagen i norrköping där älskling ska på utbildning . Blir att vara barnvakt åt lilla Isabelle och umgås med Sofie. Får även se om jag hinner med ett pass på gymmet också :)
Puss hej

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag!

Hej, idag har jag och älskling varit ute och fart lite. Först till hans mamma där vi fixade lite med bilen, sedan blev det lunch och kortspel hos Sebastians farmor och farfar :) bilresorna slutade med att vi åkte med mamma och pappa till Emma och Daniel och lilla Isabelle :) nu sitter vi hemma och tittar på Tv

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördag!

Hej. När jag fick livet tillbaka efter tentan så glömde jag bort att skriva här. Men det finns viktigare saker i livet. Igår tillexempel så umgicks jag med min kära mor, vi tränade och gick på Ikea och köpte lite julsaker :) på kvällen gjorde älskling trerätters , smarrigt! Har laddat ner massor roliga foto appar till mobilen så kommer nog komma upp många bilder här :)

Puss hej

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag!

Hej, sitter och pluggar för fullt. Imorgon smäller det, hoppas det går bra, eller det måste gå bra. Ska snart hämta mamma på hennes jobb och sedan blir det att fortsätta plugga i deras badkar där jag pluggar som bäst konstigt nog. Nej nu måste jag fortsätta, puss hej!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag!

Hej, har pluggat hela dagen. Men just nu sitter jag i bilen på väg till Jönköping för att se när LHC krossar hv. Åker med Sebastians brorsa Tobias och hans kompis Andreas :) innan matchen ska vi stanna och käka någonstans :)

Puss hej

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)