>

?

jusste, mamma och pappa ska överraska mig och Sebbe på fredag. Undra vad som hittas på. Mer om det får ni veta på fre/lör. På torsdag bär det iallafall av till ullared för min och sebbes del.

Skickar med en bild på tre skogsmullar, Bilden är från Sommaren 07 när vi var i Grisslehamn.
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Tisdag.

hej. Hade nationellt i engelska idag, gick väl som förväntat. Får hoppas att man kan få godkänt i engelska till sommaren. Efter skolan åkte jag hem och la mig i badet för att läsa min engelska bok. Har börjat komma in i den nu, det är skönt=)
Imorn blir det att baka muffins med Sophia=) .
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Måndag

hej. Skrev inget igår. Det fanns ingen tid. Jag vaknade upp hos sebbe, sedan hämtade mamma och pappa mig så åkte vi direkt till Vårdsbergs golfbana, där fick jag vara caddie åt mamma. När vi kom hem så skulle vi få besök. Min kusin från Härnösand var och hälsade på här nere i Linköping så ha och flickvän kom och hälsade på samt en annan kusin och pappas systrar. Så det var fullt hus ett tag. På kvällen fastnade jag framför tvn.
Idag har jag inte gjort alls mycket. Åkte hem till Sebbe en stund efter skolan, efter det åkte jag och pappa till körskolan och skrev in mig och fick alla teoriböcker så nu är det bara att börja plugga och hoppas på ett körkort i handen i slutet av sommaren. Nu är det hård träning som gäller. Ikväll händer inget speciellt, ska plugga lite inför nationella provet imorn. Får hoppas att jag kan få G iallafall.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördag

Hej. Idag är det inte vårkänslor utan sommarkänslor. Underbart!. Kan inte de sista veckorna gå i racerfart så det blir sommarlov. Det behövs. Idag klockan tre närmare bestämt så ska jag, Sebbe och Classe filma konståkning och tjäna lite money och det är även grymt kul även ifall man är så jävla nervös i början. Ikväll börjar ju även hockey vm, det vill man ju inte missa.
Imorn blir det plugg för hela slanten och sen blir det även lite övningskörning. Ska skriva in mig på körskola på måndag så känner att jag måste bli lite vanare i förarsätet. Får se om vi även åker och hälsar på Eva imorn med =).

Hoppas alla får en bra lördag =)
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Fredag


Hej, fredag idag. Härligt, ännu en skolvecka avklarad. Alltid lika skönt. Den här veckan har varit rätt lugn. Men nästa veckan blir nog jobbig. På tisdag har jag historia prov i 1:världskriget, mellankrigstiden och 2:a världskriget samt att jag har nationellt prov i Engelska B, uppsats. Hoppas på det bästa. Det blir skönt att avslut nästa skolvecka med shopping på ullared. Det blir på torsdag med sebbes farmor och farfar och bror.
 

Någon mer än jag som verkligen ÄLSKAR denna reklam?
Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Onsdag.

hej. Kom precis hem från skolan. Hade springning sista lektionen, hatart. Men förbättrade mig en minut så ska väl vara nöjd. I skolan spelade vi även in vår teater på svenskan, de gick väl ja vad kan man säga. Vi hade kul iallafall, bara att jag började skratta hela tiden så vi fick ta om hela tiden. Tillslut fick Klara ta över min replik, efter det gick det bättre.
Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Tisdag.

hej, uppdaterade aldrig igår, har ingen tänkbar orsak det blev bara inte så.
Igår hade jag utvecklings samtal, låg väl ungefär så jag hade tänkt mig i de flesta ämnena =). Igår var jag även med Sebastian.
Idag hade vi prov i geografi, det kändes bra. På rörlig bild tittade vi på film hela lektionen, skuggornas hus tror jag den hette. Eller det var en serie i jag tror det var tre delar. Den var rätt bra faktist, bra skådespelare. B.la Gustav Skarsgård som ung, såg inte alls ut som honom. Skoldagen slutade med en Låååång samhällskunskaps lektion. Efter skolan gick jag in till stan för att sedan ta bussen till sjukhuset och hälsa på världens bästa Eva. Idag mådde hon bättre =). 

 
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Hej. Vill inte skriva så mycket om helgen. Mer än att den varit riktigt jobbig. Igår hände något hemskt, som resulterade att jag besökt min kära gammel mormor på sjukhuset idag. Jag älskar dig gammel mormor! <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Hej igen.

Har precis kommit in efter en promenad med älsklingen i solen. Säg mig vad som är bättre än att gå och hålla den man älskar i handen samtidigt som solen värmer nacken?

Innan vi var ute och gick så åt vi taco paj, mums. Nu ska vi bara ta det lugnt tills talang börjar, det får man inte missa.

Ta mig tillbaka till Kroatien och Pula NU!
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Fredag.

Äntligen helg. Helgerna är de bästa på hela veckan. I helgen blir det bara att ta det lungt med Sebastian.
Idag har jag inte gjort något speciellt, när vi slutade vid kvart över 12 gick jag och sebbe in till stan för att lämna sista lappen angående jobbet till banken. Där fick vi sitta i ungefär en halvtimme. När vi kom hem så åt vi och spelade ps3. Och nu sitter jag här och sebbe lirar.

Intressant inlägg men har inte så mycket mer att skriva. Ha en bra helg.  
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag.

Hej. Bara en dag kvar på skolveckan nu, skönt. Inte för att den varit så jobbig hittils men det är alltid skönt att få helg. Idag hände inget speciellt i skolan som är värt att nämna. Efter skolan åkte jag hem till Sebastian en stund.

Nu sitter jag här igen och vet inte vad jag ska skriva, får se ifall jag upptaderar senare men nu ska jag sätta mig och äta kyckling sallad med mamma och sedan ska jag lägga mig i ett varmt bad =)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Gårdagen.

Igår var det som sagt onsdag. Och sista timman på schemat var det jumpa. Vin hoppade höjdhopp och sprang. Usch, men det är skönt att de lägger de två värsta på samma dag. Inget utav dem är direkt mina starka sidor. Efter skolan gick jag och Rasmus in till stan för att köpa dricka efter den jobbiga springningen. Blev två för mig eftersom jag var så törstig, fanta- annanas och mer-krusbär/päron. Den sistnämnda är hur god som helst. Man vill knappast dricka stora klunkar eftersom man vill ha kvar den så länge som möjligt ;P.
När jag druckigt upp fantan så hoppade jag på samma buss som Sophia och vi åkte hem till mig. Hos mig spelade vi NHL, åt mat, fikade och var ute och gick. En toppen dag helt enkelt!

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Tisdag.

Hej. Idag var det som sagt första dagen efter lovet. Klockan ringde vid halv 7, det var tungt att ta det första steget upp från sängen. Skoldagen började med historia med Marika, gick igenom mellankrigstiden. Efter historian var det rörlig bild. Dagen slutade med geo och samhäll. Efter skolan gick jag in till stan och lämnade lite papper på praktik förmedlingen angående jobben. Sedan satte jag mig på bussen hem till vidingsjö. Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli sex så jagoch pappa kan åka och hämta min "My Thai" på thai coconut. Deras nudlar med kyckling, grönsaker och jordnötssås är gudomlig. Någon mer som är frälst i jordnötssås?

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hej.

Hamnade här igen. Har inte gjort någon nytta från förut mer än att jag och mamma bakade banan muffins. De blev riktigt goda faktist. Nu sitter jag och fixar lite med papper som ska in angående jobben. Ska snart sätta mig framför tvn och se ifall jag hittar någon nyttigt att titta på. Annars går jag och lägger mig och tittar klart på Juno som aldrig blir av.  Ska nog hinna med och gosa med min katt Mozart som är allmänt trött, får hoppas han orkar gosa lite. Imorn är det som sagt dags att ställa klockan på kvart i 7 och sen göra sig i ordning för att sedan bege sig till skolan igen. Börjar med en liten smygstart med historia, rörlig bild, geografi och samhäll. Efter skolan blir det att gå in till stan och lämna lite papper, sedan ska jag fråga sebbe ifall han vill komma hem på en fika med banan muffins =)

 
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Sista dagen på lovet.

Dagen började med att jag tittade på mobilen, klockan visade 8:10. Suck att man inte kan sova längre sista dagen på lovet. Imorgon är det klockan 7 som gäller igen. Jag gick ner och åt frukost bestående av nybakade scones, apelsin juice och äpple och kanel yougurt(stavning?). Jag satte mig framför tvn en stund och lirade ps3, sedan bar det av till ett möte i stan där det bjöds på god fika bestående av wiener lange(stavning?, var iallafall nåt kaffe med choklad), choklad muffins och munkar med vanilj kräm. Kan det bli bättre?
När jag kom hem hamnade jag framför datorn, och har inte kommit mycket längre.

Tänkte att jag skulle redovisa mitt lov i korthet, för att göra det så kort som möjligt så räcker det med fyra ord. Ps3, Sebastian, Bio och jobb.

Ge mig sommar NU!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Välkommen till min nya blogg!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)