>

Måndag

Hej. Måndag idag och en ny vecka tar sin början. Nyårsveckan. Har lite små panik att jag inte har något speciellt planerat till nyår. Men något kul dyker nog upp =). Ska åka bil i 9 timmar dagen efter. Ska på min kusins bröllop uppe i härnösand, så då ska man väl må hyffsat ;P. Idag blir det att gå och kika lite på mellandagsrean. Ska leta efter en nyårstopp som jag kan ha till mina blåa sammetsleggings som jag fick i julklapp =). Ska även titta efter en snygg vardagströja. Får se vad man hittar, och får hoppas att det man hittar är på mellandagsrean. ;P Senare, vid 18.20 närmare bestämt blir det att bege sig med alla andra i white lions mot Cloetta och matchen mellan LHC-Rögle. Någon mer som ska dit? Var ett tag sedan jag var på hockey så stämningen är på topp =).

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Gratisbio!

Hej, är inne på http://www.gratisbio.se. Har varit medlem ett tag, men aldrig riktigt gått in för det. Men det ska jag göra nu. Man kan få jätte bra saker, bla presentkort på Nelly, biobiljetter och andra bra saker. Jag tycker att alla som läser det här ska gå in och kika, ni kommer inte att ångra er ;)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Till er alla....

från mig. God Jul!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Dan före dopparedagen.

Hej. Sitter här och väntar på att klockan ska gå. Ska snart ner till stan och göra lite ärenden. Efter det blir det att åka och fira min bror som fyller 25 idag =). Grattis. Ikväll blir det att göra pepparkakor och ha lilljul med Sebastian och mamma och pappa ( sebbe kan inte fira med oss imorgon kväll så vi får fira honom idag istället).

Hoppas alla har det bra.


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag

Hej hej. Sitter i skolan nu och är hur trött som helst. Men lever för jullovet nu, inte alls långt kvar nu. Någon som inte är klar med julklapparna än? Igår blev det att gymma lite. Alltid lika skönt efteråt. Mamma och jag gjorde även julgodis igår. MYS. Idag blir det att först överleva skoldagen och sedan åka hem och e på greys anatomy och sova =)

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)